Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Τους γιατρούς του Νοσοκομείου Γρεβενών ευχαριστεί πατέρας νεαρού σκιέρ που τραυματίστηκε στο Χ.Κ. Βασιλίτσας. Δωρίζει έναν καρδιομετρητή στο Νοσοκομείο

Προς το Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Αλεξιάδη Παντελή

…………………………..

Κοιν. Προϊσταμένη Οικονομικών κ.Μπλάνα Σταματία ………………..

κ. Μαυρομάτη, ιατρό στο Χειρουργικό τμήμα

κ. Θεοδωρίδου. γραφείο κίνησης ……………………

κ. Καμπαγιάννη Νίκο. αναισθησιολόγο Νοσοκομείου Τρικάλων (

…………………………………..

κ. Αληχανίδη Μίμη. υπ. Πωλήσεων «Παπούδης & Υιός Λ.Ε.»

……………………………

Ευχαριστήρια επιστολή. Αξιότιμε κύριε Διοικητά.

Στις 6-1-2018 κατά τη διάρκεια διήμερης εκδρομής στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Ο γιός μου ……………………………. τραυματίσθηκε από πτώση, κινούμενος εντός της πίστας του κέντρου φορώντας κράνος. Άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός υποστήριξης του τραυματισμένου τέκνου μου και με τις συντονισμένες ενέργειες του γιατρού του κέντρου, των πληρωμάτων ασθενοφόρου του κέντρου και του νοσοκομείου σας. ο γιός μου εισήλθε στα επείγοντα περιστατικά. Εκεί μας περίμεναν σε πλήρη ετοιμότητα το εφημερεύον προσωπικό του νοσοκομείου και ειδικά η επιστημονική ομάδα της ιατρού του χειρουργικού τμήματος, κας Μαυρομάτη. Η εξέλιξη της υγείας του γιού μου ήτο θετική και άμεσα βελτιώσιμη. Πάραυτα, παραμείναμε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους υπό τις εντολές της ιατρού.

Ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου σας για τις υπηρεσίες που προσφέρετε στον ελληνικό λαό, την επιχειρησιακή-νοσηλευτική ετοιμότητα του Νοσοκομείου Γρεβενών καθώς και τις συνθήκες παραμονής ασθενών και συνοδών, παρακαλώ να δεχθείτε, ως δωρεά έναν καρδιομετρητή ΒTL.-08 SD3 & SD6 (3&6-Channel ecg with graphic display), τον οποίο η εταιρία «Παπούδης & Υιός Λ.Ε.» θα σας παραδώσει τις επόμενες μέρες.

Δια της παρούσης επιθυμώ να ευχαριστήσω και τον κ.Καμπαγιάννη Νίκο, αναισθησιολόγο, ο οποίος εκτός υπηρεσίας και εν μέσω διακοπών του με την οικογένεια του, βρέθηκε δίπλα στον γιό μου καθόλη τη διάρκεια της μεταφοράς του στο Νοσοκομείο και μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου της 6ης Ιανουαρίου 2018, εμψυχώνοντας κυρίως τον γιό μου αλλά και εμένα, στις στιγμές απόγνωσης που βιώσαμε, μέχρι τα πρώτα σημάδια βελτίωσης του περιστατικού.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση.

Τσαπουρνάς Κωνσταντίνος. Εκπαιδευτικός-Δικηγόρος. Μπιζανίου 69. Πυλαία,

……………………………….

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης