Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Loco delivery
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας για την αντιπυρική περίοδο 2022

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 στο Διοικητήριο της Π.Ε. Φλώρινας, η δεύτερη προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας στα πλαίσια του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Πολιτικής Προστασίας για τη αντιπυρική περίοδο που ξεκινά την Κυριακή 1 Μαϊου 2022.

Κατά τη συνεδρίαση κρίθηκε απαραίτητη η έγκυρη και έγκαιρη υλοποίηση δράσεων που αφορούν την ενημέρωση των πολιτών, τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών,  τον ανεφοδιασμό των υδατοδεξαμενών, τον έλεγχο του υφιστάμενου οδικού δικτύου πρόσβασης στις δασικές περιοχές, τον συντονισμό μεικτών περιπολιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες με τη συμμετοχή και εθελοντικών ομάδων.

Επίσης, τονίσθηκε ο καταλυτικός ρόλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη πρόληψη και καταστολή των πυρκαγιών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δασών Φλώρινας καθώς και με άλλους φορείς.

Στη συνεδρίαση που προήδρευσε ο Περιφερειάρχης Δυτικης Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήριος Βόσδου συμμετείχαν επίσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας Ιωάννης Λιάσης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Φλώρινας Ηλίας Μούλελης, ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου Ιωάννης Χατζητιμοθέου ο Αντιδήμαρχος Πρεσπών Γεώργιος Στεργίου, ο Προϊστάμενος του τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Φλώρινας Δανιήλ Στεφανόπουλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Π.Ε. Φλώρινας Κωνσταντίνος Μαυροματίδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας Ιωάννης Μιαούλης, ο Αναπληρωτής Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας Βασίλειος Ζιώγου, ο Διοικητής του 1ου Συντάγματος Πεζικού Συνταγματάρχης Αναστάσιος Αποστολίδης, ο Διοικητής της 3ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης Γεώργιος Κωστόπουλος, Ο Υποδιευθυντής  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας Δημήτριος Δημόπουλος, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας Σοφία Γλούφτση, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας Αριστείδης Κοκοβιάδης, η Πρόεδρος της Ραδιολέσχης Φλώρινας Ασπασία Ζουζέλη, ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Φλώρινας Γιώργος Ηλιόπουλος, ο εκπρόσωπους του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας Κυριάκος Δούμτσης, ο Πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού Πρεσπών «ο Κότσιφας» Παντελής Σαμψωνίδης, ο Γραμματέας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας Παναγιώτης Κοϊδης, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας Αντώνιος Καραϊσκάκης, ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Σάββας Γιασσάς, ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Φλώρινας Γιώργος Καποδίστριας, ο επικεφαλής εκμετάλλευσης του Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ Πέτρος Παπασωτηρίου, η εκπρόσωπος του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών Λητώ Παπαδοπούλου και οι υπεύθυνοι Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Φλώρινας, Χρήστος Μιχαήλ και Ορέστης Καπουλίτσας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΔΟΜΗΣΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
BALKAN ELECTRIC
ΤΑΞΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
ΔΕΗ BANNER
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
AUTOΚΙΝΗΣΗ
cars
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com