Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΕΤΣΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΚΟΔΡΑΣ ΡΗΓΑΣ
ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach
SportsBase

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζιώγας

Περιοδεία στα Γρεβενά πραγματοποίησε την Πέμπτη 28 Απρίλη ο βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης

Περιοδεία στα Γρεβενά πραγματοποίησε την Πέμπτη 28 Απρίλη ο βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της ΤΕ Γρεβενών του Κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών και το εργοστάσιο παραγωγής ινοσανίδας της ALFAWOOD.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν η Γραμματέας της ΤΕ Γρεβενών, Ντάγκα Παναγιώτα, και ο Ρότσικας Ηλίας μέλος της ΤΕ Γρεβενών.

Στην περιοδεία στο ΓΝ Γρεβενών, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ πραγματοποίησε αρχικά συνάντηση με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου και στην συνέχεια με την πρόεδρο και την ταμία του Σωματείου Εργαζομένων.

Τη συζήτηση απασχόλησαν τα κενά του Νοσοκομείου, το οποίο όπως αναδείχθηκε αντιμετωπίζει προβλήματα με την στελέχωσή του σε γιατρούς, με κενά σε κρίσιμες ειδικότητες, όπως αυτή του αναισθησιολόγου και του ακτινολόγου, αλλά και σε παθολόγους που καλύπτονται προσωρινά με ιδιώτες γιατρούς αμειβόμενους με μπλοκάκι.

Στη συζήτηση, ο Λεωνίδας Στολτίδης ανέφερε πως το ΚΚΕ πραγματοποιεί τέτοιες περιοδείες ώστε να συμβάλει με τις παρεμβάσεις του στην προσπάθεια λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το δημόσιο σύστημα Υγείας, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται η Υγεία του λαού, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη τα αιτήματα για σύγχρονη, στο ύψος των σημερινών δυνατοτήτων και αναγκών, πραγματικά δημόσια και δωρεάν Υγεία να γίνουν ζήτημα όλων των εμπλεκόμενων, πρώτα των υγειονομικών και αλλά και του λαού.

Παράλληλα μεταφέρθηκε η ανησυχία για τους σχεδιασμούς που έχουν κατατεθεί για μετατροπή του Νοσοκομείου, όπως και άλλων της Δυτικής Μακεδονίας σε «κέντρα ημερήσιας φροντίδας».

Θυμίζουμε πως στις αρχές του 2022, η δημοτική αρχή Κοζάνης παρουσίασε μελέτη που ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία που αφορά την χαρτογράφηση της «ζήτησης των υπηρεσιών Υγείας καθώς και της αντίστοιχης προσφοράς για τη λήψη υπηρεσιών νοσοκομειακής περίθαλψης» για την πρόταση ίδρυσης ενός τριτοβάθμιου Νοσοκομείου στην ΠΕ Κοζάνης.

Παράλληλα η μελέτη προτείνει την «αναπροσαρμογή» των Γενικών Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας, λειτουργώντας έτσι σαν «λαγός» της κυβερνητικής πολιτικής και του «νέου ΕΣΥ», που εγκυμονεί λουκέτα και συγχωνεύσεις για τα δημόσια Νοσοκομεία.

Μιλώντας στους εργαζόμενους της Ινοσανίδαςο Λ. Στολτίδης μεταξύ άλλων ανέφερε πως η συγκεκριμένη επιχείρηση είναι ένα παράδειγμα για τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν στην πατρίδα μας για παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που μπορούν να συμβάλουν στην ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.  Ανέδειξε ότι εμπόδιο για την κάλυψη αυτών των αναγκών δεν είναι άλλη από την λειτουργία της οικονομίας με γνώμονα του κέρδους. Ενώ η παραγωγή αυξάνεται συνεχώς ταυτόχρονα αυξάνεται και η εντατικοποίηση και το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων συνεχώς επιδεινώνεται.

Έχει σημασία να εκφραστεί η αγανάκτηση των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς», σημείωσε, προσθέτοντας «να γίνει μέσα από την οργάνωση δύναμη διεκδίκησης για ουσιαστικά μέτρα ανακούφισης από την ακρίβεια που τσακίζει το λαϊκό εισόδημα, ενάντια την συντονισμένη προσπάθεια να τσακιστεί η οργάνωση των εργαζομένων, όπως και ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. (…) Όλα αυτά ενώ όλες οι κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα υπηρετούν την κερδοφορία του κεφαλαίου που επιτάσσει να συντριβεί ο μέσος μισθός και στη συνέχεια σκιαμαχούν για το ύψος του κατώτατου

Ο Λεωνίδας Στολτίδης τόνισε πως το ΚΚΕ θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, τόσο σε επίπεδο εκλεγμένων στη Βουλή και την τοπική διοίκηση όσο και σε επίπεδο εργατικού λαϊκού κινήματος.

Τέλος κάλεσε τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς.

 

Σχετικά άρθρα

ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΑΡΕΤΗ ΛΙΟΥΠΑ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ
ΦΑΝΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
ΔΟΜΗΣΗ

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Τζιόβας Ανδρέας
ΔΕΗ BANNER
ΤΑΞΙ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

BALKAN ELECTRIC
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
ΖΗΤΑΙΤΑΙ ΚΥΡΙΑ
Ζητείται γυναίκα για φύλαξη ηλικιωμένου
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
AUTOΚΙΝΗΣΗ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΕΡΒΕΡΗ ΓΩΝΙΑ
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
cars
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ενοικιάζεται Β. Ντόκου
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
Πωλείται μετά από 37-συνταξιοδοτηση
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
Πωλείται επιχείρηση καφέ
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Καφέ Crystal
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com