Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Σε μία μεγάλη συγκέντρωση μίλησε σήμερα το βράδυ στην κοινότητα Ταξιάρχη ο υπ. Δήμαρχος Γρεβενών Γιάννης Κ. Παπαδόπουλος

Μιλώντας σε εκατό και πλέον κατοίκους του χωριού Ταξιάρχη ο υπ. Δήμαρχος Γιάννης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού ΄΄ Δήμος για Όλους΄΄ τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής για τα χωριά :

΄΄ Την εγκατάλειψη των χωριών μας την περιγράψατε εσείς οι ίδιοι όλο αυτό το διάστημα που βρεθήκαμε κοντά σας. Ανύπαρκτοι αγροτικοί δρόμοι, υποβαθμισμένες πλατείες και ανύπαρκτες παιδικές χαρές, προβληματική εσωτερική οδοποιία, προβλήματα καθαριότητας και κυρίως μετακίνησης από και προς την πόλη, συνθέτουν το αρνητικό σκηνικό.

Απ την άλλη, στην πόλη ακολουθήθηκε η ίδια ακριβώς συνταγή. Ανύπαρκτες οι παρεμβάσεις και τα έργα πνοής. Ανύπαρκτες οι δομές, που αναπτυξιακά θα λειτουργούσαν, όχι μόνο για να φέρουμε επισκέπτες στον Δήμο μας, αλλά και για να τους κρατήσουμε όσο περισσότερο γίνεται κοντά μας. ΄΄

Στο τέλος της ομιλίας του, ζήτησε από τους κατοίκους να στηρίξουν τον συνδυασμό ΄΄Δήμος για Όλους ΄΄ ενώ κατήγγειλε το εμπόριο ελπίδας και υποσχέσεων που γίνεται σε εκατοντάδες άνεργους νέους και νέες.

Με υποσχέσεις για διορισμούς μετά την Κυριακή των εκλογών !!!

Σε κάθε περίπτωση – είπε – πρόκειται για μεθόδους που εμπαίζουν και παίζουν με την νεολαία του Δήμου μας.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5