AUTOΚΙΝΗΣΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach

Grevenamedia @facebook

ΓΡΙΔΑΣ
ΤΑΞΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

«Κακείνο μη αφιέναι» *Γράφει ο Θανάσης Θάνος

Η άποψη μου είναι ότι από την κυβέρνηση για τα προβλήματα υγείας, την ασφάλεια των πολιτών, τη λειτουργία των πανεπιστημίων, τις συνέπειες του lockdown στους εργαζομένους, το μεταναστευτικό, καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για την επίλυση τους. Επίσης στα εθνικά θέματα όλα δείχνουν μέχρι τώρα ότι γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες. Γι΄αυτό θα  πρέπει διαρκώς να λαμβάνονται υπόψη τα λόγια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ότι «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να γίνεται με το βλέμμα στραμμένο στην εσωτερική ατμόσφαιρα και στην ψηφοθηρία». Όμως ενώ στο πρώτο μισό του θέματος «και τούτο ποιήσαι» που παρελείφθη,  από πλευράς κυβέρνησης γίνονται οι δυνατές ενέργειες, στο δεύτερο μισό «κακείνο μη αφιέναι», υπάρχει, πάντα κατά την άποψη μου, υστέρηση.

Πρέπει να υπάρχει παράλληλη εξέταση των πάντων με διαφοροποίηση του βαθμού κάθε φορά. Εδώ και χρόνια προεξάρχουσας της προηγούμενης κυβέρνησης, αλλά και της σημερινής μέχρι τώρα (παρά τα ελαφρυντικά), έχουν σχεδόν αφεθεί όλοι οι τομείς που έχουν σχέση με την ανάπτυξη. Καμία αναφορά σε όσους έχουν σχέση με την ανάπτυξη.  Θεωρήθηκε ότι τα έργα θα λειτουργούν εσαεί από μόνα τους χωρίς να διατίθενται πιστώσεις για τη συνεχή παρακολούθηση και συντήρηση τους, μεριμνώντας συγχρόνως για το ανθρώπινο τεχνικό δυναμικό. Πρόσφατα είχαμε τις συνέπειες της διακοπής ρεύματος στη Βόρεια Αττική.

Θα πρέπει, στο μέτρο του δυνατού, να προληφθούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο με τα μεγάλα τεχνικά έργα, στα οικοδομικά έργα, στα αρδευτικά κ.λπ. Μεγάλη προσοχή από πλευράς ασφάλειας θα πρέπει να δοθεί στα εγκαταλελειμμένα παλιά κτίρια κυρίως της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Βέβαια στην ανάπτυξη εντάσσονται και οι σπουδαίοι τομείς του τουρισμού, της γεωργίας, της κτηνοτροφίας κ.λπ.  Επίσης δεν παρατηρείται κίνηση στον τομέα της δικαιοσύνης,  που αποτελεί τον πλέον βασικό παράγοντα της ανάπτυξης. Δεν είναι εύκολο να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, όταν η παγκόσμια τράπεζα την κατέταξε στην 155η θέση  ως προς την ταχύτητα των αποφάσεων με μέσο όρο έκδοσης τεσσεράμισι χρόνια.

ΘΑΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Τζιόβας Ανδρέας
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
Πωλείται Διαμέρισμα Σόλωνος 3
Ενοικιάζεται κατάστημα 45 τμ
Ενοικιάζεται και πωλείται Μ. Αλεξάνδου
Ενοικιάζεται 120 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Δυάρι διαμέρισμα Ίωνος Δραγούμη 2
Καφέ Crystal
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ Παπά 7
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com