Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Επιστολή προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γρεβενών από τον κ. Απόστολο Τσένη

Προς :              κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών

Κοινοποίηση : κ. Δήμαρχο Δήμου Γρεβενών

Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών

                                                                                    Γρεβενά, 9 Μαρτίου 2017

Κύριε Πρόεδρε,

Με την επιστολή μου αυτή και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 66 του Ν. 3852/2010 και 94 του Ν. 3463/2006 (ΚΔΚ), σας δηλώνω – καταθέτω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική παράταξη “Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά”, με την οποία αναδείχτηκα δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, για καθαρά πολιτικούς λόγους.

 

Όλο το προηγούμενο διάστημα με υπομονή και σύνεση επεδίωξα να δώσω τον απαραίτητο χρόνο στο Δήμαρχο Γρεβενών ώστε στη συνεργασία μας να συμβάλλω με τον καλύτερο τρόπο για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στο Δήμο μας.

 

Δυστυχώς, όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο, αλλά η στενή ηγετική του ομάδα, λειτουργώντας ως ένα κλειστό διευθυντήριο με αδιαφανή λειτουργία στον τρόπο λήψης αποφάσεων, παρέκκλινε της προεκλογικής φιλοσοφίας και των προεκλογικών αρχών μας.

Η συνείδησή μου και η ηθική μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο μελέτης, προσέγγισης και διαχείρισης των σοβαρών θεμάτων όπως και της επίλυσης προβλημάτων, με την παρούσα Δημοτική Αρχή.

Έτσι, σήμερα, σας δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη της συμπολίτευσης “Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά”, και παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Ανεξάρτητος ήμουν από την αρχή της συνεργασίας μας και ανεξάρτητος θα παραμείνω. Κάποιες αξίες όπως είναι ο σεβασμός των συνεργατών και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεν διαπραγματεύονται και δε θυσιάζονται.

Παραμένω πιστός στις αρχές και τα πιστεύω μου, αγωνιζόμενος πάντα μαζί με τους συμπολίτες μου, για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία μας. Θα συνεχίσω να πορεύομαι όπως έχω πορευτεί στη μέχρι τώρα μικρή και ταπεινή μου διαδρομή, στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με εκτίμηση,

 

 

Απόστολος Τσένης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης