Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Επίσκεψη της Υφυπουργού Εσωτερικών Βιβής Χαραλαμπογιάννη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Πρόταση σύναψης Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και της Γ. Γ. Δημόσιας Διοίκησης του ΥΠΕΣ

Την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη και την Γενική Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Παυλίνα Kαρασιώτου υποδέχθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης.

Ο κ. Αμανατίδης κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημέρωσε την κ. Χαραλαμπογιάννη για τις δράσεις που έχει αναπτύξει η Περιφέρεια στο πλαίσιο του συστήματος καινοτομίας στον δημόσιο τομέα, τις οποίες παρουσίασε η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Υποστήριξης Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δ.Μ. Αθανασία Λακκίτα.

Παράλληλα η Υφυπουργός Εσωτερικών αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση σύναψης Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης του ΥΠΕΣ την οποία παρουσίασε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γιώργος Τζίτζικας,  με αντικείμενο τους τομείς Στοχοθεσίας, Καινοτομίας στο Δημόσιο Τομέα, ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Διοικητικών Διαδικασιών, με σκοπό την παροχή τεχνογνωσίας και την υποστήριξη και επέκταση της λειτουργίας των ανωτέρω εσωτερικών συστημάτων- εφαρμογών σε άλλους φορείς και την επίτευξη διαλειτουργικότητας με τα εθνικά συστήματα.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δήλωσε την πρόθεση, τη διάθεση και την ετοιμότητά της να λειτουργήσει ως πιλοτική Περιφέρεια στους τομείς στους οποίους το ΥΠΕΣ σχεδιάζει μεταρρυθμίσεις, όπως είναι η Ηλεκτρονική Στοχοθεσία, ο Οδηγός Ανάπτυξης Καινοτομιών στο Δημόσιο Τομέα, το Σύστημα Ανίχνευσης Εκπαιδευτικών Αναγκών στελεχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ.α.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ