Μαλαματή
Αλεξίου
Καλαμάρας
Πρίντζας
Λέτσιος
Λιοσάτος
Σιούμπουρα
Σεβαστιάδης
Τσιάτας
Τσιμόπουλος
Τσιμπέρη
Κουκουτάρης
Δάσκαλος
Γιαννόπουλος
Καραγιάννης
Ζαρκογιάννης
Ντώνας
SPONSORS
ΟΠΑΠ
POTIKA MYRTO
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
DONAS

Grevenamedia @facebook

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
PAPAGEORGIOU
IKTEO
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
tsiarsiotis
Καφενείο
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΓΙΑΛΑΣ: Δημιουργία μεταπτυχιακού τμήματος στα Γρεβενά

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η δημιουργία και λειτουργία Μεταπτυχιακού Τμήματος στα Γρεβενά με Τίτλο « Πληροφοριακά Συστήματα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων» σε επίπεδο MBA. Πρόκειται για ένα Τμήμα που θα λειτουργήσει εξ ολοκλήρου στα Γρεβενά με συνευθύνη των Τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων Γρεβενών και του Τμήματος Ηλεκτρολογίας της Κοζάνης.

Θα δέχεται 30 φοιτητές ανά κύκλο σπουδών, θα έχει διάρκεια παρακολούθησης 3 εξάμηνα. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών έχει ως αντικείμενο την κατανόηση της ανάπτυξης, της χρήσης και της αξιοποίησης των σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής στο περιβάλλον των επιχειρήσεων και των οργανισμών. Στοχεύει στην εκπαίδευση και κατάρτιση επιστημόνων ικανών να παρακολουθούν τις ραγδαίες εξελίξεις και καινοτομίες των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, οι οποίες με αιχμή το Διαδίκτυο, τα ασύρματα δίκτυα, και τη ψηφιακή τηλεφωνία μετασχηματίζουν τον κόσμο των επιχειρήσεων αναπτύσσοντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα, αλλάζοντας τις ενδοεπιχειρησιακές  διαδικασίες αλλά και τις σχέσεις τους με πελάτες και προμηθευτές ενώ παράλληλα επηρεάζουν την πρακτική αλλά και τη θεωρία των πληροφοριακών συστημάτων διοίκησης.

Η σημερινή απόφαση αποτελεί ένα χρόνιο αίτημα του Τμήματος Διοικ Επιχειρήσεων αλλά και της κοινωνίας των Γρεβενών που είδε το Ίδρυμα της να υποβαθμίζεται από την λαίλαπα του σχεδίου Αθηνά που αποφάσισε και υλοποίησε η προηγούμενη κυβέρνηση και αφαίρεσε από τα Γρεβενά 2 Τμήματα .

Η σημερινή κυβέρνηση έχει ως σταθερό και μόνιμο στόχο την αναβάθμιση και την ανάπτυξη των Δημόσιων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και ειδικότερα των ΤΕΙ και σε αυτά τα πλαίσια η σημερινή απόφαση έρχεται να επιβεβαιώσει και να αποδείξει ότι το αύριο θα είναι ακόμα καλύτερο για το ΤΕΙ του τόπου μας και για τα Γρεβενά.

 

Ο Βουλευτής Γρεβενών

Χρήστος Μπγιάλας

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Πόραβος
Νιζάμης
MP
Μπαρλαγιάννη
Χατζηγιετήμ
Βραβοσινός
Παπαλιούρας
Νίκου
Νούτσος
Βλαμίδης
Τσαμπαρδούκα
Παπαχατζή
Κασάρας
Μαράνος
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

Πωλείται
Πωλείται
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης