Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πήρε αυτό που ήθελε η Σειρήνα

ΣΕΙΡΗΝΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ 3-0: Πολύτιμη νίκη πέτυχε η Σειρήνα, απέναντι στη Δήμητρα και βελτίωσε τη βαθμολογική της θέση στην Α΄ κατηγορία Γρεβενών. Η ομάδα του Γιώργου Κούσκουρα παρουσιάστηκε πιο αποφασιστική και επικράτησε δίκαια. Στο 20΄ σέντρα του Ηρακλή Νικολαϊδη κι ο Γιώργος Τσιάτσιος «άνοιξε» το σκορ, στο 42΄ άλλαξαν οι ρόλοι, αφού ο Γιώργος Τσιάτσιος τροφοδότησε τον Ηρακλή Νικολαϊδη, που με πλασέ, πέτυχε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα (45΄) διείσδυση του Νικολαϊδη, την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον Χρήστο Φαρμάκη, που έκλεισε το σκορ. Στο 80΄ ο Γιώργος Τσιάτσιος έδωσε στον Κουλέτσο, το σουτ του οποίου βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Καλή η διαιτησία του Δροβατζήκα (Γκόλιας, Τέγος). Από την πλευρά της Δήμητρας, τραυματίστηκε στο μάτι και πήγε στο νοσοκομείο Γρεβενών ο Μπιζιώτας, χωρίς να είναι κάτι σοβαρό.

ΣΕΙΡΗΝΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, Σαχόλι, Ι. Τσιάτσιος, Γιώτας (75΄ Τζιούφας), Φούντογλου, ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΑΣ, Χρ. Φαρμάκης (80΄ Λούδας), Κουλέτσος, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (70΄ Πατσιαρίκας), Γ. ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ, Φ. Φαρμάκης.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας (80΄ Σιδηρόπουλος), Τσιρώνης, ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ, Χ.Κ. Λάλλος, Γ. ΛΑΛΛΟΣ, ΜΠΙΖΙΩΤΑΣ, Τσέλα, Καραδήμος, Στεφόπουλος, Χ.Γ. Λάλλος (46΄ Δ. Λάλλος), Τζημορόπουλος.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΙΒΩΤΟΣ 4-1: Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια ο Κτηνοτροφικός Αστέρας, πήρε δίκαια τη νίκη. Η ομάδα του Νίκου Τόλη σημείωσε δύο γκολ ανά ημίχρονο, αρχικά με τον Χρήστο Σούλα (στο 8΄ με σουτ από πλάγια και στο 8΄ με προβολή) κι έπειτα με τους Δημήτρη Βλάχο (στο 55΄ με σουτ εντός περιοχής) και Στέλιο Πιπέργια (στο 70΄ με ατομική ενέργεια και πλασέ). Ενδιάμεσα μείωσε σε 3-1 ο Κολέτσος. Στο 80΄ σουτ του Ξάνθου στο οριζόντιο δοκάρι. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Πάνου.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαργαρίτης, Τσαπατσάρης (46΄ Σουρβάς), Παπαϊωάννου, ΒΑΝΔΗΣ, Τερζής, Χαντάβας, ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ, Τζάγκας, ΣΟΥΛΑΣ, Ξάνθος, Βλάχος.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ