Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ο Δήμος Γρεβενών, η Σχολή Αστυφυλάκων και το ΚΕΓΕ …

Ειδήσεις έβγαλε η προχθεσινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Γρεβενών όπου συζητήθηκε το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Γρεβενών λόγω κατάργησης του ΟΓΕΕΚΑ «ΔΗΜΗΤΡΑ» το κτίριο του ΚΕΓΕ αντί για την Αστυνομία περιέρχεται στην περιουσία του Δήμου γεγονός που άνοιξε ορέξεις… Εκφράσθηκε μάλιστα η άποψη από συμμετέχουσα στη συζήτηση ότι πρέπει να γίνει μουσείο κάτι που ήταν και αίτημα του νυν Δημάρχου όταν θήτευε ως Νομάρχης.
Το ίδιο θα συμβεί και με τη Σχολή Αστυφυλάκων αν πάψει και τυπικά η λειτουργία της.
Φυσικά για το που θα στεγαστεί η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών ούτε κουβέντα πλην των ενδιαφερομένων…
Πάντα σύμφωνα με το Δήμαρχο, επέρχεται και αύξηση της δυναμικότητας του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Γρεβενών που είναι το μοναδικό που απέμεινε στη Βόρεια Ελλάδα. Για να γίνει βέβαια αυτό απαιτούνται εγκαταστάσεις. Οπότε από τα συμφραζόμενα φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες της στήλης ότι η Σχολή Αστυφυλάκων θα κλείσει οριστικά και θα παραχωρηθεί στο στρατό.
Και γιατί να μην διατηρηθούν και τα δύο και να επιδιωχθεί η ανέγερση νέων στρατώνων μέσα στον τεράστιο χώρο του Κέντρο Νεοσυλλέκτων που έχουν άλλωστε έχουν ελάχιστο κόστος κατασκευής, αλλά παράλληλα να αποπερατωθεί και το νέο κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων ώστε να είναι η μοναδική πανελλαδικά που θα μπορεί να λειτουργήσει με σύγχρονες υποδομές μιας και οι υπόλοιπες έχουν μετατραπεί σε κέντρα κράτησης μεταναστών;
Ας μην ξεχνάμε ότι η Σχολή Αστυφυλάκων είναι και αυτή ισότιμη με ΤΕΙ, ήταν το καμάρι του τόπου μας και πέρα από τους δόκιμους που ενίσχυαν την τοπική οικονομία απασχολούνταν εκεί αρκετοί συμπολίτες μας είτε ως καθηγητές, είτε στα μαγειρεία, είτε στον καθαρισμό καλύπτοντας θέσεις εργασίας που τόσο έχουμε ανάγκη.
Οι πολίτες περιμένουν επιτέλους πολιτικές ανάπτυξης και υπεράσπισης των δομών του τόπου μας. Όχι μοιρολατρικής διαχείρισης της επιχειρούμενης κατάργησης τους…
Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ