Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

΄΄Η βία των άκρων απειλεί την Ελλάδα΄΄

Στην κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο στην Ελλάδα, με την ένταση των φαινομένων βίας, στις παρυφές της τρομοκρατίας, αναφέρεται ρεπορτάζ των αμερικανικών ΜΜΕ, και πιο συγκεκριμένα του δημόσιου ραδιοφωνικού σταθμού NPR, με τίτλο “Η βία και στα δυο άκρα του πολιτικού συστήματος απειλεί την Ελλάδα”.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η αυξανόμενη βία στην Ελλάδα, που προέρχεται και από τα δυο άκρα του πολιτικού συστήματος συνιστά μια πραγματική απειλή για τη Δημοκρατία, την πολιτική σταθερότητα και τις προσπάθειες οικονομικής ανάκαμψης που έχει ξεκινήσει η χώρα.

“Η βία του αριστερού χώρου, σύμφωνα με αξιωματούχους της κυβέρνησης, υποδαυλίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ”, αναφέρει το ρεπορτάζ, που καταγράφει τόσο την πρόσφατη επίθεση στο Mall, όσο και τις επιθέσεις στα σπίτια πέντε δημοσιογράφων, που είχαν προηγηθεί.

“Τον Δεκέμβριο, η κυβέρνηση εισέβαλε σε κτίριο που τελούσε για πολλά χρόνια υπό κατάληψη, και προέβη σε συλλήψεις αντι-εξουσιαστών. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι ενέργειες καταστολής της κυβέρνησης αποσκοπούν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, όπως τη φτώχεια.

Η βία της άκρας Δεξιάς από την άλλη, στρέφεται κατά των μεταναστών. Μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού συμμερίζεται την άποψη ότι η ανεργία και η εγκληματικότητα οφείλονται κατά κύριο λόγο στους μετανάστες.

Σύμφωνα με έναν 30χρονο Πακιστανό, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο, οι επιθέσεις κατά των μεταναστών έχουν πολλαπλασιαστεί”, αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ του αμερικανικού ραδιοφώνου.

 

ysterografa.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ