email επικοινωνίας

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
SPONSORS
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

Ζιώγας
tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Η ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄ ευχαριστεί και δεσμεύεται!

ΓΙΟΡΤΕΣ   ΑΓΑΠΗΣ  ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  –  ΓΙΟΡΤΕΣ  ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ

       Από την Α/Βάθμια και Β/Βάθμια Εκπαίδευση Γρεβενών, εν όψει των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκαν  στις 18 και  20 Δεκεμβρίου 2012 εκδηλώσεις  υπέρ του Συλλόγου Αλληλεγγύης   και Εθελοντισμού Γρεβενών ΄΄ΕΛΠΙΔΑ’’.

Στις 18 Δεκεμβρίου,  με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών και δεκάδων καθηγητών και την παρουσία πληθώρας γονέων και πολιτών, το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών πλημμύρησε από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες  και χαρούμενες φωνές  που δημιούργησαν ένα κλίμα ζεστό και ανθρώπινο, κόντρα στο κλίμα αβεβαιότητας και κατήφειας , που λόγω της βαθειάς κρίσης επικρατούσε εκτός Κέντρου.

Η  τέλεια οργάνωση από πλευράς των διοργανωτών, με πρωτεργάτη το Στέργιο Πουρνάρα,   οι  περίτεχνες καλλιτεχνικές δημιουργίες  των μαθητών, που από καιρό ετοιμάζονταν στα εργαστήρια των σχολίων με την  καθοδήγηση των καθηγητών και κόσμησαν  το πολύχρωμο ΒΑΖΑΑR, το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ,όπου οι πρωταγωνιστές ξεδίπλωσαν  το ταλέντο τους στους μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς,  τη μουσική,  το τραγούδι απέσπασαν το θαυμασμό των θεατών που εκδηλωνόταν με θερμά χειροκροτήματα και επευφημίες.  ‘Αλλωστε η επιτυχία ήταν εξασφαλισμένη γιατί  καταξιωμένοι δάσκαλοι, έθεσαν τη σφραγίδα τους στα δρώμενα και πάνω από όλα γιατί οι γιορτή  ήταν ΄΄ζυμωμένη ‘’ με αγάπη, από παιδιά για άλλα παιδιά.

Στις 20 Δεκεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο πραγματοποιήθηκαν αγώνες μπάσκετ καθηγητών με την παρουσία ένθερμης κερκίδας μαθητών  και όχι μόνον, όπου θαύμαζε κανείς την καλή φυσική κατάσταση ανδρών και γυναικών  που αγωνίστηκαν με θέρμη για τη στήριξη του έργου της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄, που δεν είναι άλλο από τη διεκδίκηση της αξιοπρεπούς διαβίωσης των συμπολιτών μας  και κυρίως των παιδιών που πλήττονται από τη κρίση που βαθαίνει και μακραίνει.

Οι μαθητικές εκδηλώσεις έκλεισαν αφήνοντας αίσθηση βάσιμης ελπίδας και ευχάριστης προσμονής για ένα καλλίτερο αύριο, που δικαιούνται τα παιδιά και οφείλουμε οι μεγάλοι.

Ευαγγελία  Μπόγκια

Η ΄΄ΕΛΠΙΔΑ’’  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ   ΚΑΙ   ΔΕΣΜΕΥΤΑΙ

    Για την εξαιρετική τιμή που επιφύλαξαν στο Σύλλογο Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ η  Α/Βάθμια και η Β/Βάθμια  Εκπαίδευση Γρεβενών, με την διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων υπέρ του Συλλόγου μας, ως Διοικητικό Συμβούλιο , εκφράζουμε ευχαριστίες από καρδιάς στα πρόσωπα των προισταμένων            κ.κ. Γεωργίου  Νάστου  και Θωμά Λιάμπα.  Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές που συμμετείχαν  στα πολιτιστικά δρώμενα δίνοντας τον καλλίτερο τους εαυτό,  με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν γιορτές αγάπης και αλληλεγγύης που κάνουν υπερήφανους , για το υψηλό αίσθημα ευθύνης της μαθητικής κοινότητας του τόπου μας, γονείς, εκπαιδευτικούς και πολίτες. Και δεν είναι η πρώτη φορά που αισθανόμαστε την επιθυμία να απευθύνουμε ευχαριστίες στα παιδιά, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε τη στήριξη τους. Είναι πολλές ,όπως πολλές είναι και οι αναφορές μας, σε όλες

Σχετικά άρθρα

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Πωλείται οικία στην Καληράχη Γρεβενών
ΤΑΞΙ
Αριστείδου 27
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ