Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η απάντηση του Πυρσού στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Καμπανιακού

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του σωματείου «ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ» σχετικά με όσα συνέβησαν ή διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Η διοίκηση του σωματείου μας, μετά την καταγγελία αυτή θα ήθελε να τονίσει τα κατωτέρω:

  1. Η καταγγελία περί «Χιτλερικής» προπαγάνδας επιστρέφεται στον συντάκτη της ανακοίνωσης αφού προφανώς ο ίδιος θα έχει εντρυφήσει ή μυηθεί στην απεχθέστερη των ιδεολογιών. Αντίθετα η διοίκηση του σωματείου μας τιμά την ελευθεροτυπία, την ελευθερογνωμία και την κριτική απ’ όπου κι αν προέρχεται.
  2. Η παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης που βρέθηκε στο ΔΑΚ Γρεβενών οφείλεται στο έγγραφο των καταγγελλόντων. Και η προστασία των φιλοξενουμένων αν μη τι άλλο υπήρξε υποδειγματική, όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος των φιλοξενουμένων.
  3. Στο ΔΑΚ Γρεβενών οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων εξέφρασαν την υποστήριξή τους με κάθε τρόπο και μάλιστα χωρίς οιαδήποτε φίμωση ή παρέμβαση.
  4. Ο ποδοσφαιριστής Κουντουράς εισήλθε κανονικά στο Β΄ ημίχρονο στον                 αγωνιστικό χώρο, έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αγνοώντας ότι αποβλήθηκε. Μάλιστα αρνείτο πεισματικά να εξέλθει από τον πάγκο της ομάδας του παρά τις συστάσεις του άρχοντα του αγώνα. Ξαφνικά αφ’ ης στιγμής εισήλθε στα αποδυτήρια έπαθε έναν κάποιον «ντουβρουτζά» και κάλεσε το ασθενοφόρο για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνον.
  5. Ο καταγγέλων προφανώς παραβλέπει ή λησμονεί επιδεικτικά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του α΄ γύρου. Αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι έχουν γνώσιν οι φύλακες αφού αδιάψευστος μάρτυρας είναι το video που καταγράφει πλήρως τα όσα συνέβησαν. Τότε όμως δεν είδαμε κάποια ενόχληση, κάποια ευαισθησία από τους γηπεδούχους. Αίφνης η χειροδικία, ο προπιλακισμός, ο υποβιβασμός της ατομικής αξιοπρέπειας μετεβλήθη σε «φραστικό» επεισόδιο.
  6. Ο Πρόεδρος του Καμπανιακού στο ημίχρονο εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, ομίλησε και συνομίλησε με τους παράγοντες της ομάδας μας χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
  7. Με τη λήξη του αγώνα και ο Αρχηγός των φιλοξενούμενων αλλά και ο Πρόεδρός τους εισήλθαν στα αποδυτήρια των διαιτητών, συνομίλησαν και αποχώρησαν μαζί με την αποστολή της ομάδας του ευτυχισμένοι. Τα σπασμένα τζάμια αλήθεια πού τα είδαν; Εκτός κι αν διαθέτουν καλπάζουσα φαντασία.
  8. Κατά την αποχώρηση της αποστολής μάλιστα οι ποδοσφαιριστές φώναζαν ομαδικά το σύνθημα «Καμπανιακός».
  9. Αλήθεια κε συντάκτα της διαμαρτυρίας τα διαιτητικά όργια σε βάρος του σωματείου μας τα είδατε; Η γρήγορη αποβολή ποδοσφαιριστή μας, ο μη καταλογισμός της εσχάτης των ποινών, τα οφθαλμοφανέστατα οφσάιτ υπέρ του σωματείου σας, η μη αποβολή ποδοσφαιριστή σας τα βίωσαν όλοι, πλην υμών.
  10. Κύριε συντάκτα κατανοούμε το απύθμενο θράσος της καταγγελίας σας επειδή επιδιώκετε να προκαλέσετε σύγχυση  στον κοινή γνώμη, καταπαντώντας κάθε έννοια περί δικαίου αισθήματος. Και θύτες λοιπόν και θύματα. Είστε προφανώς οπαδός της παροιμίας με το γάτο. «Γάτος ……., γάτος σκούζει».

 

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: 1 Ο σεβάσμιος Πρόεδρος του Καμπανιακού αναζητούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τον «ρουφιάνο» του. Τον ψάχνει ακόμη;
  2 Και φυσικά το σωματείο μας ήταν και είναι εναντίον της βίας στα γήπεδα. Ένα μεμονωμένο όμως γεγονός δεν πρέπεο να μεγαλοποιείται με αντιδεοντολογικό τρόπο.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ