Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Βασιλίτσα:Ωρα για κοινή δράση! (7/12/2011)

Eρώτηση πρός τον Περιφερειάρχη Γ. Δακή για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας και τις απαραίτητες επενδύσεις που χρειάζονται για την ανάπτυξή του και τις ενέργειες της περιφέριας για την σύντομη υλοποίησή των, απηυθηνε στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 7/12/2011, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Ψευτογκάς. Η ερώτηση έχει ως εξής:
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
κ. ΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
Κύριε Περιφερειάρχη
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, η προγραμματισμένη σύσκεψη με τη συμμετοχή της Ειδικής Γραμματέως Ε.Σ.Π.Α. του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, του Βουλευτή του Νομού Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα, , του Αντιδημάρχου Γρεβενών κ. Γιάννη Νασίκα, του εκπροσώπου του ΕΟΤ κ. Σπήλιου Σπηλιόπουλου, ο οποίος παρίστατο και εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του πρόεδρου του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας κ. Χρήστου Παπαξάνθη και υπηρεσιακών παραγόντων, με σκοπό τον καθορισμό των διαδικασιών για την ένταξη τριών έργων που. αφορούν στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας.
Επειδή: οι επενδύσεις στη Βασιλίτσα, μαζί με άλλα έργα υποδομών (οδοί πρόσβασης, διαχείριση τροχοφόρων, νέοι αναβατήρες προσπέλασης από Φιλιππαίους κ.ά) θεωρούνται σημαντικές για την ανάπτυξη του Νομού και κατ΄ επέκταση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Επειδή οι φάκελοι των έργων συμφωνήθηκε να υποβληθούν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μετά από ειδική πρόσκληση που θα εκδοθεί για τη χρηματοδότηση του Χιονοδρομικού Κέντρου, Ερωτάσθε κ. Περιφερειάρχη για τα εξής:
1.Εάν είχατε ενημερωθεί για την παρούσα σύσκεψη 2.Εάν σας ζητήθηκε να συμμετάσχετε είτε εσείς είτε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών 3.Εάν ναι γιατί δεν συμμετείχατε 4.Εάν δεν προσκληθήκατε, τι προτίθεσθε να πράξετε και πως θα περιφρουρήσετε, την θεσμική μας υπόσταση και την συνεργασία όλων των φορέων για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων στην ανάπτυξη του τόπου, στα πλαίσια μιας νέας αντίληψης αποκεντρωμένης λειτουργίας και δράσης

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ