Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( οι εξειδικευμένοι προπονητές, οι απείθαρχοι παίκτες και ο … ΄΄τροχονόμος΄΄ μπασκετμπολίστας )

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε προχθές , ο Πρωτέας επικράτησε της Σιάτιστας με 65-62 . Στο παιχνίδι  αγωνίστηκε και ο Κλωνάρας που ήταν τραυματίας και αποθεραπεύτηκε.

Μοιραία υπόδειξη για τον άτυχο Ολλανδό διαιτητή Ρίτσαρντ Μιουνχάουζεν που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τρεις δεκαπεντάχρονους ποδοσφαιριστές που έγιναν δολοφόνοι για ένα λάθος οφσαϊντ.

Γι αυτό τονίζουμε συνέχεια ότι στις Ακαδημίες πρέπει να είναι εξειδικευμένοι προπονητές, οι οποίοι να μεταδίδουν στα μικρά παιδιά την πειθαρχία και να σέβονται τους πάντες.

Δυστυχώς εδώ στα Γρεβενά ορισμένοι προπονητές των Ακαδημιών δεν έχουν τα απαραίτητα εφόδια , εδώ πρέπει κάποιος να επέμβει και σταματήσει την δραστηριότητα των προπονητών.

Δείχνουν να αραχνιάζουν τα Ιατρικά κέντρα των Ενώσεων , που έγιναν χωρίς προγραμματισμό με αποτέλεσμα  χρήσιμα ιατρικά εργαλεία να παραμένουν αχρησιμοποίητα.

Τροχονόμος ήθελε να γίνει ο μπασκετμπολίστας  του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου που ξεκίνησε από τον Πρωτέα , ο οποίος θαύμαζε τον πατέρα του Θανάση, που ρύθμιζε άψογα την κυκλοφορία στα Γρεβενά.

Ο προπονητής που ανακάλυψε τον Παπανικολάου από τον Πρωτέα είναι ο Γιώργος Σφαιρόπουλος που ήταν στο προπονητικό team του Ολυμπιακού. Ο Παπανικολάου δεν πήγε όμως τότε στον Ολυμπιακό και μεταγράφηκε στον Άρη  με μεσολάβηση του Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Στον Ολυμπιακό μεταγράφηκε το 2009 με 965.000 ευρώ, τον οποίο ήθελε διακαώς άλλωστε ο Παναγιώτης Γιαννάκης  που είχε εντοπίσει το ταλέντο του από τα πρώτα βήματα.

Απλήρωτοι από την αρχή της χρονιάς είναι το προπονητικό team του Πυρσού. Εδώ κολλάει η παροιμία το νηστικό αρκούδι δεν χορεύει.

Με την διαιτησία τα έχουν βάλει στα Γρεβενά Αεράτα. Λάθος όμως εμείς νομίζουμε ότι με την αποχώρηση από την ομάδα των Στεργιόπουλου, Καραγιάννη, δεν βρέθηκαν παίχτες να τους αναπληρώσουν και ιδού τα αποτελέσματα.

Διαβάζουμε ανά την Ελλάδα , γίνονται συγχωνεύσεις ομάδων γιατί να μην γίνει και εδώ στα Γρεβενά το ίδιο, αλλά ο εγωισμός ορισμένων ανθρώπων απομακρύνει τέτοιες σκέψεις.

Δύο πανέμορφα τέρματα σημείωσε προχθές στο Ενωσιακό γήπεδο για το πρωτάθλημα των Ενώσεων ο 16 χρονος επιθετικός των Αεράτα Ραφαήλ Αποστολίδης ο οποίος έχε και ένα δοκάρι.

Και τα δύο τέρματα ήταν σπάνιας ομορφιάς , δείγμα του ταλέντου του πανύψηλου επιθετικού 1,80 ύψος Αποστολίδη Ραφαήλ. Τέτοια προσόντα απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Απείθαρχοι παρουσιάστηκαν προχθές ορισμένοι παίκτες των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ , από τους νέους αποβλήθηκε ο Τσιομπλίκας και από τους παίδες ο Σπηλιώτης , οι οποίοι άφησαν την ομάδα τους με δέκα παίκτες . Πρέπει να δουλέψει αρκετά στο θέμα πειθαρχίας ο Ενωσιακός προπονητής Ανδρέας Λέτσιος.

Διευθυντής της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων είναι ο Ακριτίδης Νίκος , ο οποίος κατάγεται από την Μυρσίνα. Μόνο καλά λόγια θα ακούσεις για τον Ακριτίδη σε όλη την Ήπειρο . Ένας εξαίρετος επιστήμονας και πάνω από όλα άνθρωπος. Ο Ακριτίδης παλιά αγωνίστηκε στον Πυρσό με επιτυχία.

Για το ενωσιακό πρωτάθλημα προχθές που είχαμε πρεμιέρα, οι νέοι κέρδισαν με 4-3 σε ένα πολύ καλό και ποιοτικό παιχνίδι την αντίστοιχη ομάδα της Φλώρινας , ενώ οι παίδες γνώρισαν την ήττα με 3-1 από τους παίδες της Φλώρινας.

Όλη μέρα , όλα τα κανάλια  ασχολούνται με την διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων , οι οποίοι αφού ξεζούμισαν το δημόσιο αισθάνονται και αδικημένοι.

Κύριοι, για κοιτάξτε λίγο τους 200.000 εργάτες στον ιδιωτικό τομέα που είναι  άνεργοι, που δεν έχουν κάνει κανένα μεροκάματο την φετινή χρονιά, ενώ τα έξοδα και τα χαράτσια τρέχουν.

Τα κόμματα γέμισαν το δημόσιο με κομματικούς στρατούς και άντε τώρα να απαλλαγείς από αυτούς. Άνθρωποι χωρίς γνώσεις , χωρίς εφόδια και χωρίς προσόντα και μόνον την κομματική ταυτότητα , ωφελήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και στο κάτω – κάτω δεν υπάρχει μισθός στο δημόσιο κάτω των 800 ευρώ.

 

 

Μπάσκετ Γ Εθνικής

Πρωτέας – Αριδαία την Κυριακή στις 6.00 μ.μ.

Την Αριδαία αντιμετωπίζει την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας ο Πρωτέας, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες . Το συγκρότημα του Πέτρου Μουρουζίδη είναι πανέτοιμο για το Κυριακάτικο αυτό παιχνίδι. Άλλωστε μετά την προχθεσινή ήττα στην Κοζάνη από τον Ηρακλή η ομάδα θέλει να επανέλθει στις νίκες, πάντα με την βοήθεια των φιλάθλων οι οποίοι είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Στην διοίκηση είναι σίγουροι ότι η ομάδα θα επανέλθει στις νίκες. Στο κυριακάτικο ματς με την Αριδαία το παρόν αναμένεται να δώσει ο Κλωνάρας που αποθεραπεύτηκε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Πρωτέας – Αριδαία

Φοίνικας – ΒΑΟ

Αργοναύτης – Ηρακλής Κοζάνης

Ιωάννινα – Κιλκίς

Αργος Ορεστικό – Τιτάνες Παλαμά

Διόσκουροι – Αστέρας Λάρισας

 

Άρχισε προχθές το πανελλήνιο πρωτάθλημα των μικτών Ενώσεων, τα αποτελέσματα έχουν

ως εξής  :

ΠΑΙΔΕΣ

ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ  1

ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 3

Αποβλήθηκε ο Σπηλιώτης στο 53΄

Σκόρερ: Παπατζάνης 53΄, Αποστολίδης 72΄, Δούμτσης 79 ΄80 ΄

Γρεβενά: Μπαντής, Τζίκας, Ζίκος, Σπηλιώτης, Γούσιος, (72 Τσουπλής), Χ. Παπαδόπουλος , Αμπατζιάδης (59 Λούδας), Λιούρας, Τζάτζης, Παπατσάνης (54 Τσάτσης), Σάλο

Φλώρινα: Κούσιας, Τσότσος, Αποστολίδης, Γκούλος, Περσίδης Χρυσοχοίδης, (Θωμαίδης), Λιάσος, Σελεμίδης, Γκατζόπουλος, (Χρ. Ιωαννίδης), Δούμτσης, Πετρούσης (Βαρδάκας).

 

ΝΕΟΙ

ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ   4

ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  3

Αποβλήθηκε  Τσιομπλίκας  στο 62΄

Σκόρερ: Φερεντίνος 13΄, Αποστολίδης23’26΄, Μπόλης 53΄, Κατής 53΄63 πεν, Παπαδόπουλος 82΄

ΓΡΕΒΕΝΑ: Τσιομπλίκας, Σούλας, Βασιλόπουλος (54 Τσαρσιώτης) Ζούρτος , Αποστόλου , Ζολώτας, Μπόλης (63 Καρακώστας), Παντέρης, Αποστολίδης, Ντινόπουλος (71΄Παπαδόπουλος), Καραγκιόζης.

ΦΛΩΡΙΝΑ :Στόικος , Λάγκος, (Νέστωρ), Ζέζος, Γεωργιάδης, Γεωργόπουλος, Τάτες (Απιδόπουλος)Δερμίτζακης, Κεσίδης, Φερεντίνος, Σβίρος (Λιπίτκας), Κατής

 

ΠΑΙΔΕΣ

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ – ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1-4

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ  0-4

ΝΕΟΙ

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ – ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 0-0

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 3-1

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά μέσα από την καρδιά μου το διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών κ. Σημαδόπουλο, τον επιμελητή Α΄ της παθολογικής κλινικής κ. Μαγιάννη Κώστα, την ιατρό κα. Ντόνα και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την ιατρική φροντίδα και αφοσίωση που υπέδειξαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου.

 Κώστας Μάρκου

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ