Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα…(Ξεκινάει το περιφερειακό πρωτάθλημα)

Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Επιτέλους το Σαββατοκύριακο έχουμε έναρξη πρωταθλήματος της Δ΄εθνικής . Ο νομός μας έχει δύο εκπροσώπους : τον Πυρσό και τα Γρεβενά Αεράτα. Οι πράσινοι πέρσι παρέμειναν στην κατηγορία στο παραπέντε .

Φέτος άλλαξε κατά πολύ το ρόστερ της ομάδας με αρκετές αποχωρήσεις και φυσικά με αρκετά νέα παιδιά , με όρεξη και διάθεση για προσφορά. Προπονητής είναι και πάλι ο Θωμάς Παπαδόπουλος , ένας νέος τεχνικός που κάνει τα πρώτα του βήματα στην ιστορική ομάδα του Πυρσού. Πέρσι το ντεμπούτο συνοδεύτηκε από επιτυχία που ανέλαβε την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια και έτσι συνέβαλε κατά το μέγιστο ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία .

Στόχος φέτος του Πυρσού είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα , φυσικά πάντα με την βοήθεια των φιλάθλων. Στα φιλικά παιχνίδια μέχρι τώρα οι πράσινοι είχαν σχετικά καλές εμφανίσεις. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι προχθές κέρδισαν εύκολα τα Αεράτα με 3-0 για το θεσμό του κυπέλλου αλλά άλλο φιλικά παιχνίδια , άλλο κύπελλο και άλλο παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Πυρσός την Κυριακή αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ τα Λευκάδια , μία δύσκολη ομάδα αλλά ο καλός Πυρσός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

 

Γρεβενά Αεράτα

Τα Γρεβενά Αεράτα πέρσι πραγματοποίησαν   μια σχετική καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής , άλλωστε στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία και παρέμεινε.

Για την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει τώρα, είναι η παραμονή στην κατηγορία και φυσικά μια καλή πορεία.

Τα Αεράτα ενέταξαν στο δυναμικό τους αρκετούς παίκτες από την παιδική ομάδα, όπως και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή , έναν ποδοσφαιριστή πολύ τέλειο για κάθε προπονητή.

Αποχώρησαν όμως από τη ομάδα δυο ποδοσφαιριστές αναγνωρισμένης αξίας, όπως ο Δάνης Στεργιόπουλος , ένας ποδοσφαιριστής που κάνει την διαφορά και ο Χρήστος Καραγιάννης , ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με τάση να σκοράρει.

Τα Αεράτα ξεκίνησαν την προετοιμασία πολύ νωρίς , ενώ στα φιλικά παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα , προβλημάτισαν τους φιλάθλους και την τεχνική ηγεσία.

Στα θετικά των Αεράτα είναι η ένταξη στο δυναμικό της τον γυμναστή προπονητή Γιάννη Σαμαρά.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ