Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Απειθαρχία στο στρατόπεδο της ομάδας του Πυρσού, εντυπωσιασμένοι οι προπονητές των Ακαδημιών που συμμετείχαν στο τουρνουά της ΕΠΣ Γρεβενών

Απειθαρχία δείχνει να επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας του Πυρσού, άλλωστε προχθές είχαμε δύο περιστατικά, ποδοσφαιριστής δυσανασχέτησε σε αλλαγή του.

 

Επίσης κατά την είσοδο στα αποδυτήρια δύο ποδοσφαιριστές του Πυρσού ήρθαν στα χέρια, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν την τελευταία στιγμή τα χειρότερα.

 

Όσοι ήταν προχθές στο ΔΑΚ διαπίστωσαν ότι οι πράσινοι χρειάζονται επειγόντως ενισχύσεις διαφορετικά ο Πυρσός θα μπει σε περιπέτειες.

 

Άκης Γεωργίου – Γιαννιτσά 1-0 μιλάμε για το προχθεσινό παιχνίδι Β΄ Εθνικής Τύρναβος- Γιαννιτσά 1-0 όπου ο δικός μας Άκης Γεωργίου  ήταν όλα τα λεφτά, δημιούργησε ευκαιρίες σκόραρε και γενικά εντυπωσίασε με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι με την λήξη του ματς σηκώθηκαν όρθιοι κα τον χειροκρότησαν  δείγμα του ταλέντου και του αξιοθαύμαστου χαρακτήρα του Γεωργίου.

 

Συνεχίζεται η κατρακύλα της ομάδας βόλεϊ γυναικών, προχθές γνώρισε ακόμη μία ήττα, ελπίζουμε κάποια στιγμή η κατάσταση στον Γυμναστικό σύλλογο να γίνει αναστρέψιμη.

 

Αλλαγή στο 75 πέρασε προχθές στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα – Άρη ο Γρβενιώτης ποδοσφαιριστής Αλέξης Καραγιάννης.

 

Με την έλευση στην τεχνική ηγεσία του Άρη του Σούλη Παπαδόπουλου είμαστε σίγουροι ότι στον  Καραγιάννη θα  δοθούν ευκαιρίες, άλλωστε είναι ένα καλός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και του αξίζει καλύτερη τύχη.

Όταν βλέπεις 250 μικρά παιδιά να συμμετέχουν στου τουρνουά που διοργάνωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος και μέλη της  χρειάζεται και ο ανάλογος σεβασμός από όλους

 

Εντυπωσιασμένοι έμειναν προχθές οι προπονητές των Ακαδημιών που συμμετείχαν στο τουρνουά της ΕΠΣ Γρεβενών, Φλώρινας, Πτολεμαΐδας. Κοζάνης, Καστοριάς από τις πανέμορφες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ.

 

Χρόνο συμμετοχής πήρε σε ακόμη ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου ο Νίκος Ντινόπουλος στο προχθεσινό παιχνίδι Ολυμπιακού Βόλου – Βύζας Μεγάρων 4-1.

 

Με μαύρες φανέλες εμφανίστηκε ο Πυρσός προχθές στο ΔΑΚ παρότι το χρώμα είναι παρεξηγημένο, τελικά έφεραν γούρι στην ομάδα.

 

Όταν ανοίγεις πολλά μέτωπα αρχίζουν τα προβλήματα, μιλάμε για την διοίκηση του Πυρσού που ανέλαβε και τον Γυμναστικό σύλλογο , μακάρι να τα καταφέρει αλλα δύο καρπούζια σε μία μασχάλη δεν χωράνε.

 

Την ήττα γνώρισε προχθές ο Πρωτέας στον Βόλο από την μεταμόρφωση, μία ήττα που θα προσπαθήσουν να την ξεχάσουν γρήγορα οι παίκτες του Πρωτέα.

 

Κάπως κινήθηκε η αγορά των Γρεβενών τις προηγούμενες ημέρες αλλά και πάλι δεν γίνεται σύγκριση με παλαιοτέρα Χριστούγεννα για τα οποία πάλι υπήρχε η κλασική γκρίνια των εμπόρων.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ