Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Έπεσε η αυλαία στην 29η Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

Έκλεισε με επιτυχία τις Πύλες η 29η «Έμπορο – Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», μετά από έξι ημέρες λειτουργίας. Στην Έκθεση φιλοξενήθηκαν 115 επιχειρήσεις σε ισάριθμα περίπτερα, ενώ οι επισκέπτες που ξεπέρασαν τις 17.000 προέρχονταν από την Δυτ. Μακεδονία αλλά τους όμορους Νομούς.

Τα  προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάστηκαν εδώ, ήταν ενδεικτικά των τάσεων της Αγοράς. Οι εμπορικές πράξεις που πραγματοποιήθηκαν και το ενδιαφέρον του κοινού για τα προϊόντα ήταν ικανοποιητικό, όπως δήλωσαν οι Εκθέτες. Σημαντική ήταν και η παρουσία των Εμπορικών Επισκεπτών μετά από μεθοδευμένες και στοχευμένες ενέργειες των Διοργανωτών.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ αυτών και ο εορτασμός των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Κοζάνης, που κλήρωσε έξι εισιτήρια διαρκείας. Επίσης, πραγματοποιήθηκε επίδειξη νυφικών χτενισμάτων, Τεχνικό Σεμινάριο σχετικό με λέβητες και καυστήρες και πολλές εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Σε μια περίοδο που η οικονομική ανάπτυξη της χώρας αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση, η εξωστρέφεια και η υγιής ανταγωνιστικότητα είναι το βασικό κλειδί που επιβάλλεται να δώσει την ώθηση προς την κατεύθυνση της ανάκαμψης. Η Έκθεση, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την ουσιαστική παρουσία, την αποτελεσματική προβολή και ανάδειξη των επιχειρήσεων. Άλλωστε, αυτοί είναι και οι λόγοι οι οποίοι καθιέρωσαν την «Έμπορο – Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας» στην μεγαλύτερη Περιφερειακή Έκθεση.

 

Οι Διοικήσεις των διοργανωτών Φορέων, Επιμελητηρίου και Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίηση αυτής διοργάνωσης και ιδιαίτερα τους Χορηγούς, που βοήθησαν σημαντικά με τις χορηγίες τους τη διεξαγωγή αυτής της μεγάλης διοργάνωσης. Τα Μ.Μ.Ε. γενικότερα, για την έγκαιρη και έγκυρη δημοσίευση των σχετικών γεγονότων και δράσεων, το πλήθος των επισκεπτών που τίμησαν και ενίσχυσαν για ακόμα μια φορά το θεσμό, καθώς και τους εκθέτες για την ποιοτική τους παρουσία και δεσμεύονται για την ακόμα αρτιότερη διοργάνωση της 30ης Έκθεσης το 2014, η οποία θα έχει Επετειακό Χαρακτήρα.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ