Ένταξη έργου 350.000€ για νέο κλειστό προπονητήριο στο ΔΑΚ “Μίλτος Τεντόγλου” Γρεβενών
Η ανακοίνωση του βουλευτή Γρεβενών Θανάση Σταυρόπουλου:
Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να ανακοινώσω ότι σήμερα 30/12/2025 υπογράφτηκε από την Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη και τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, η ένταξη ενός σημαντικού έργου, για το οποίο είχα την ευκαιρία να εργαστώ με συνέπεια και συνεργασία τους τελευταίους μήνες.
Το έργο «Διαμόρφωση κλειστού προπονητηρίου κάτω από τις κερκίδες στο ΔΑΚ “Μίλτος Τεντόγλου” του Δήμου Γρεβενών» μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.
Με χρηματοδότηση 350.000€, ενισχύουμε ουσιαστικά τις αθλητικές υποδομές του Δήμου και δίνουμε στους νέους μας σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης.




- Προηγούμενο Η Τροχαία Κοζάνης με τον Άγιο Βασίλη επισκέφθηκε την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου
- Επόμενο Έφυγε από την ζωή η Μαγδαληνή Βαρσάμη σε ηλικία 83 ετών – Η κηδεία θα τελεστεί την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου


























