ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Πολυνομοσχέδιο ΟΤΑ: Για τον Ιούνιο μεταφέρεται η ψήφισή του

«Αριθμό προτεραιότητας» περιμένει να λάβει το πολυνομοσχεδίο για τους ΟΤΑ προκειμένου να εισαχθεί στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ψήφιση του.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το Πολυνομοσχέδιο βρίσκεται ακόμα «παγωμένο» στη γενική γραμματεία της κυβέρνησης παρότι έχει ολοκληρωθεί η σχετική επεξεργασία του τόσο από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕΝΕ), όσο και από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, έχοντας λάβει μάλιστα δημοσιονομική έγκριση.

Στελέχη του ΥΠΕΣ, σημείωναν τις προηγούμενες μέρες ότι η …αργοπορία στην κατάθεση του πολυνομοσχέδιου, συνδέεται και με την επίτευξη της συμφωνίας με τους Θεσμούς. Μάλιστα ανέφεραν ότι πλέον όλο ο κυβερνητικός μηχανισμός δουλεύει για την προετοιμασία των σχετικών νομοσχεδίων με τα μέτρα και αντίμετρα και μέχρι την ολοκλήρωση της  ψήφισης τους, δεν θα υπάρξει άλλο νομοθετικό έργο.

Πλέον, η κατάθεση του πολυνομοσχεδίου φαίνεται ότι μεταφέρεται για το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου, αφού το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας θα εισάγεται σήμερα με τη διαδικασία του επείγοντος στη Βουλή και θα ψηφιστεί στις 18 Μαΐου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου μεταφέρεται για τον Ιούνιο. 

Υπό άλλες συνθήκες το πολυνομοσχέδιο κατά πάσα πιθανότητα θα είχε ήδη κατατεθεί και θα πιθανά θα είχε ψηφισθεί μέχρι τις 20 Μαΐου.

Πάντως στελέχη του ΥΠΕΣ σημείωναν ότι η σχετική καθυστέρηση στην κατάθεση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή είναι μόνο «διαδικαστικού χαρακτήρα» και δεν έχει να κάνει με την ουσία του περιεχομένου του. Μόλις λάβει «σειρά» για την εισαγωγή του στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, θα ξεκινήσει η συζήτηση του και άμεσα θα ολοκληρωθεί και η ψήφιση του, σημείωναν χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS