Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

16 νέες και νέοι Ιρλανδοί μέσω του Erasmus+ επισκέφτηκαν με τον ΟΕΝΕΦ το 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας

Τα στελέχη της ομάδας έργου του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του μαθήματος Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων επισκέφτηκαν τους μαθητές της Α’ Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας, στις 27 Μαρτίου 2024. Στην εκπαιδευτική επίσκεψη συμμετείχαν 16 νέες και νέοι Ιρλανδοί που φιλοξενήθηκαν στην πόλη της Φλώρινας, στο πλαίσιο της ανταλλαγής νέων με τίτλο “Vacay” του Erasmus+ με φορέα υποδοχής τον Όμιλο Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ιρλανδικό φορέα “Limerick Youth Service”. Η εκπαιδευτική επίσκεψη είχε ως στόχο τα άτομα μιας διαφορετικής χώρας να γνωρίσουν από κοντά το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και τον τρόπο που διεξάγονται τα μαθήματα, να εξερευνήσουν τον σχολικό χώρο και τις αίθουσες, να διερευνήσουν τις πολιτισμικές διαφορές αλλά και τις ομοιότητες που μπορεί να υπάρχουν.

 

Η εκπαιδευτική επίσκεψη περιλάμβανε δραστηριότητες μη τυπικής μάθησης με  θεματικές σχετικά με τον πολιτισμό, τις δεξιότητες, την ομαδική εργασία, τη συμπερίληψη, καθώς και τη γνωριμία μεταξύ διαφορετικών λαών. Οι φυσικές και εναλλακτικές δραστηριότητες είχαν ως στόχο την κοινωνικοποίηση και τη γνωριμία μεταξύ των νέων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες και νέοι Ιρλανδοί είχαν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν με συνομηλίκους τους, να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις, να συνεργαστούν αρμονικά, να συνδεθούν με νέους/ες μιας διαφορετικής χώρας και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους.

 

Ευχαριστούμε θερμά την διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας και την συντονίστρια εκπαιδευτικό Ηλιάνα Αβραμοπούλου για την άψογη συνεργασία, αλλά και όλους/ες τους μαθητές/τριες για το ενδιαφέρον και συνέπεια που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας.

 

#weareyouthwork #ΟιΝέοιΜπροστά #activeyouths #oenef  #Ireland #YouthExchange #ErasmusPlus #limerickyouthservice  #youthworkchangeslives

 

Μείνετε συντονισμένες/οι!

 

Active Youths: https://shorturl.at/chjpY

 

Europe Direct Western Macedonia: https://shorturl.at/IJP56 

 

Μπες και συ στο κανάλι ενημερώσεων του ΟΕΝΕΦ στο Viber! Μείνε συντονισμένος/η για τις δράσεις, προσκλήσεις και νέα μας. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφή:

 

https://shorturl.at/lyOR3

 

Οι Νέοι Μπροστά!

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ