Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας: Αγγλόφωνο πρόγραμμα εξειδικευμένης επιμόρφωσης μαιών/μαιευτών

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει το πρώτο αγγλόφωνο πρόγραμμα εξειδικευμένης επιμόρφωσης μαιών/μαιευτών με τίτλο: ‘Advanced Clinical Skills in Labour and Childbirth’ (Προηγμένες Κλινικές Δεξιότητες στον Τοκετό).

Η επιμόρφωση, που υλοποιείται με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Μαιευτικής του ΠΔΜ, κ. Δημήτριο Παπουτσή, αφορά την εξειδίκευση σε προηγμένες κλινικές δεξιότητες στη διάρκεια του τοκετού με σκοπό οι επαγγελματίες υγείας να διασφαλίσουν τον ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο μαίευσης στη χώρα τους.

Το εν λόγω πρόγραμμα στοχεύει στην απόκτηση από τους εκπαιδευόμενους τεκμηριωμένης (evidence-based) και σύγχρονης (up-to-date) γνώσης σχετικά με συγκεκριμένες κλινικές δεξιότητες στη διάρκεια του φυσιολογικού τοκετού. Μέσω της συγκεκριμένη επιμόρφωσης, οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν και θα επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους για την αντιμετώπιση μαιευτικών και νεογνολογικών συμβάντων, τη δυνατότητα προσφοράς τοκετού στο νερό, την ασφαλή επιχείρηση τοκετού μετά από προηγηθείσα καισαρική τομή καθώς και την ενσωμάτωση κλινικών εργαλείων προαγωγής του φυσιολογικού (μη παρεμβατικού) τοκετού, στην καθημερινή τους μαιευτική πράξη.

Με την υλοποίηση του επιμορφωτικού προγράμματος ενισχύεται η ολιστική προσέγγιση του τοκετού, και η προαγωγή του φυσιολογικού τοκετού με τις λιγότερες δυνατές παρεμβάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα υπάρχουν διαθέσιμες στο σύνδεσμο https://kedivim.uowm.gr/en/course/advanced-clinical-skills-in-labour-and-childbirth/

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ