Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πού βρήκες το τηλέφωνό μου;

Οι άνθρωποι που κάνουν πωλήσεις δια τηλεφώνου έχουν μπροστά τους διάφορα σενάρια τα οποία οφείλουν να ακολουθούν, ανάλογα με την περίπτωση στην άλλη άκρη της γραμμής.

Είναι λογικό και η άλλη άκρη της γραμμής να έχει αναπτύξει αντίστοιχα αντανακλαστικά. Εγώ τους λέω ότι το κινητό μου είναι εταιρικό, δεν το πληρώνω εγώ. Ψέμα, αλλά ακαταμάχητο, η κοπέλα θα το κλείσει σε δέκα δευτερόλεπτα. Αν η κλήση γίνει για το σταθερό τηλέφωνο, θα πω ότι δεν είμαι ο ιδιοκτήτης της γραμμής. Πού είναι ο ιδιοκτήτης της γραμμής; Λείπει. Θα γυρίσει; Θα αργήσει. Η μόνη περίπτωση στην οποία δείχνω δόντια, είναι όταν από το θυροτηλέφωνο ακουστεί φωνή νεαρού άνδρα που λέει ότι ήρθε για την «αναβάθμιση της γραμμής» – κοινώς θέλει να μπει στο σπίτι και να σου πει ότι αν αλλάξεις πάροχο, θα δεις τον λογαριασμό σου να μπαίνει στη χρέωση.

Εντάξει, όλα αυτά τα παιδιά δικαιούνται, κατά κάποιο τρόπο, την κατανόησή μας. Αυτή τη στιγμή η μισή Ελλάδα δουλεύει χωρίς λεφτά για να πουλήσει κάτι στην άλλη μισή που δεν έχει δουλειά. Εκείνο που, ακόμα, αδυνατώ να καταλάβω είναι πώς διάολο ενημερώνονται οι λίστες των spammers. Και, κυρίως, πώς γίνεται να τις βάζεις στο χέρι χωρίς την παραμικρή συνέπεια. Εξ όσων κατάλαβα, δεν πρόκειται για λίστες με δημογραφικά στοιχεία. Επίσης δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι ξέρουν το όνομά σου – συμπεραίνω ότι συχνά έχουν μόνο τον αριθμό σου. Και όταν ρωτώ δεν μου απαντούν.

Πώς βρήκαν τον αριθμό μου; Ποια λίστα έχουν μπροστά τους και γιατί δεν μπορώ να σβηστώ; Η λίστα τους λέγεται «κρύα» επειδή δεν περιέχει στοιχεία πέρα από το τηλέφωνό μου. Το αφεντικό τους, που «τρέχει» το call center, την αγόρασε μέσα από διαδικασίες που ελέγχονται ως προς τη διαφάνεια και τη νομιμότητά τους. Στη συνέχεια έκανε το deal με την τηλεφωνική εταιρία και θα πάρει το ποσοστό του από τα νέα συμβόλαια. Είναι νόμιμο να σου τηλεφωνούν; Ναι, αν ο αριθμός σου δεν είναι απόρρητος. Αν τους δηλώσεις ότι δεν θέλεις να σου ξανατηλεφωνήσουν, είναι υποχρεωμένοι να το σεβαστούν. Δεν θα το κάνουν. Θα συνεχίσουν να σε καλούν ακόμα και τώρα, μέσα στον Αύγουστο. Θέλεις να τους βρίσεις; Και εγώ. Μην το κάνεις. Γιατί για αυτούς είσαι μία ελπίδα που ζει όσο ένα αναμμένο σπίρτο.

 

 

protagon.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ