Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ημερίδα με θέμα «Γυναίκα και Άδηλα Στερεότυπα στη Σταδιοδρομία: Ακαδημία και πολιτική/οι»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Γυναίκα και Άδηλα Στερεότυπα στη Σταδιοδρομία: Ακαδημία και πολιτική/οι»  που διοργάνωσαν η Επιτροπή Ισότητας των φύλων και καταπολέμησης των διακρίσεων σε συνεργασία με το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών και το Τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του Πανεπιστημίου στα  Κοίλα Κοζάνης.

Στην ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού, πολιτικού και δημοσιογραφικού κλάδου και φοιτητές, όπου αναπτύχθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ τους, τονίζοντας την ανάγκη ευαισθητοποίησης της Κοινωνίας.

Σημαντική ήταν η εισήγηση της Αστυνομικής Υποδιευθύντριας του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακή Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, κας. Φωτεινής ΡΩΜΑ με θέμα: «Γυναίκες στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Ευσεβής Πόθος ή Ρεαλιστικός Στόχος;».

Η κα. Υποδιευθύντρια, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η πρόθεση των γυναικών να ανέλθουν στις ανώτατες θέσεις της ιεραρχίας προϋποθέτει να έχουν στην «φαρέτρα» τους δεξιότητες και ικανότητες, όπως και αυτοπεποίθηση, στοχοθέτηση, ψυχική ανθεκτικότητα και θέληση, για να σπάσουν την «γυάλινη οροφή», ώστε να γίνει τελικά η Ηγεσία ένας ρεαλιστικός στόχος.

Κατακλείδα της συγκεκριμένης εκδήλωσης αποτέλεσε η διαπίστωση ότι οι γυναίκες συνεχίζουν αδιάκοπα τον αγώνα τους στον επαγγελματικό τους στίβο, ο οποίος όμως δικαιώνεται από τη στιγμή που υπάρχει ισχυρή θέληση, επιμονή και φυσικά προϋποθέσεις για διάκριση και αναγνώριση.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ