Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Βουλευτικές εκλογές 2019: Μπορώ να ψηφίσω χωρίς αστυνομική ταυτότητα; -Τι ισχύει

Λίγες ημέρες απομένουν για τις βουλευτικές εκλογές 2019 και εκατομμύρια ψηφοφόροι αναμένεται να συρρεύσουν στις κάλπες.Το υπουργείο Εσωτερικών έχει εκδώσει ειδική εγκύκλιο οδηγιών για τους ψηφοφόρους αλλά και για όσους απαρτίσουν τις εφορευτικές επιτροπές στις βουλευτικές εκλογές 2019.

Ένα από τα πάγια ερωτήματα των ψηφοφόρων κατά τις πρόσφατες ευρωεκλογές αφορούσε στα έγγραφα ταυτοποίησης που γίνονται δεκτά στις εκλογές, όπως η καθιερωμένη αστυνομική ταυτότητα.

Βουλευτικές εκλογές 2019: Τι συμβαίνει σε περίπτωση απώλειας της αστυνομικής ταυτότητας
Στην περίπτωση απώλειας της αστυνομικής ταυτότητας, το υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει τους πολίτες ότι μπορούν να ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές 2019 με «το διαβατήριό σας, την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων που έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές».

Σύμφωνα με το ΥΠΕΣ, κατά τις βουλευτικές εκλογές 2019 θα γίνεται αποδεκτή και η «κομμένη» αστυνομική ταυτότητα. «Εάν έχουν αλλάξει τα προσωπικά σας στοιχεία (π.χ. μεταβολή επωνύμου λόγω διαζυγίου), θα πρέπει να προσκομίσετε τα σχετικά δικαιολογητικά. Στρατιωτικοί και υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας χρησιμοποιούν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα» σημειώνει το υπουργείο Εσωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί οι ακριβείς ώρες ανακοίνωσης των exit polls και της ασφαλούς εκτίμησης αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών 2019.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης