ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τηλεδιάσκεψη για τον Πύργου Ελέγχου του αεροδρομίου Καστοριάς

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου, με θέμα το αεροδρόμιο Καστοριάς και  την ολοκλήρωση των μελετών της Β΄ φάσης του Πύργου Ελέγχου.

Στην τηλεδιάσκεψη παρόντες από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς ήταν, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σαββόπουλος, από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Καστοριάς η Δ/ντρια κα Σιδηροπούλου, ο πρώην Δ/της κ. Κοτσάκος και οι υπάλληλοι κ. Κασκίτσης και κ. Ταμπούρας, καθώς και ο Αερολιμενάρχης κ. Δαρλαγιάννης.  Από την μεριά της Πολιτικής Αεροπορίας παρόντες ήταν, η κα Τσούκα, η κα. Σκουρογιάννη, ο κ Δρίτσα, ο κ. Μαυροκέφαλος, ο κ. Γκάκας, και ο κ. Μεγαγιάννης, υπάλληλοι της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Πολιτικής Αεροπορίας (Μηχανολόγοι, Αρχιτέκτονες και Πολιτικοί μηχανικοί)

 

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πρόοδο των μελετών (Αρχιτεκτονική, Στατική, Η/Μ , Τοπογραφική) του υφιστάμενου κτηρίου του Πύργου Ελέγχου και του αεροδρομίου γενικότερα, για να διαπιστωθεί σε ποιο στάδιο υλοποίησης βρίσκονται αυτές και να στοχοποιηθούν τα επόμενα βήματα ολοκλήρωσης παράδοσης και έγκρισης αυτών.

Ζητήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη, η Τεχνική στήριξη της Ηλεκτρομηχανολογικής Μελέτης (Η/Μ), κάτι το οποίο η Πολιτική Αεροπορία συμφώνησε.

Τέλος, αποφασίστηκε να αποσταλούν, άμεσα όλες οι μελέτες που εκπονήθηκαν από την ΠΕ Καστοριάς στην Πολιτική Αεροπορία, με την υποχρέωση από πλευρά της, εντός είκοσι ημερών να προβούν σε ενδεχόμενες παρατηρήσεις.

Στο επόμενο τρίμηνο θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα διαδικαστικά και οι μελέτες και θα γνωρίζουμε τον προϋπολογισμό και το κόστος του έργου της Β΄ φάσης του Πύργου Ελέγχου, έτσι ώστε η Περιφέρεια να προγραμματίσει την χρηματοδότηση του έργου.

  

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ