Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Θετικές οι εξελίξεις για την υγεία στη Δυτική Μακεδονία.Δικαίωση για τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λευκώνα

Συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας με τον Αναπληρωτή Υγείας Παύλο Πολάκη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Αυγούστου, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρου Γιαννακίδη, του Βουλευτή Κοζάνης Μίμη Δημητριάδη, του Βουλευτή Φλώρινας Κώστα Σέλτσα, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Στέφανου Μπίρου και του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Γέρου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν τα θέματα της αναβάθμισης και της περαιτέρω στελέχωσης του Γ.Ν. Φλώρινας καθώς επίσης και της στελέχωσης της Ογκολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Τα ευχάριστα νέα όμως για τη Φλώρινα προήλθαν από την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορούν τον χαρακτηρισμό του Περιφερειακού Ιατρείου (Π.Ι.) Λευκώνα ως Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου (Π.Π.Ι.) Λευκώνα, το οποίο θα αποτελέσει αποκεντρωμένη μονάδα του Κέντρου Υγείας (Κ.Υ.) Αμυνταίου Ν. Φλώρινας, αρμοδιότητας της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας καθώς επίσης και τη σύσταση των θέσεων προσωπικού του. Την αναβάθμιση της συγκεκριμένης κτηριακής υποδομής θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια με το ποσό των 200.000 €.

Η θετική αυτή εξέλιξη, με το χαρακτηρισμό του ως Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λευκώνα, αποτελεί μία δικαίωση της Περιφερειακής Αρχής και μία προσωπική δέσμευση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη σε ένα δίκαιο και πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, που πλέον έγινε πράξη.

Τέλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός υποσχέθηκε να επισκεφθεί την περιοχή, με την τοποθέτηση του νέου Διοικητή στο Γ.Ν. Φλώρινας.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης