Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τα Γρεβενά επισκέφθηκε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος, βρέθηκε στα Γρεβενά τη Δευτέρα  στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο κ. Σπυρόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κυριάκο Ταταρίδη όπου συζητήθηκαν ζητήματα όπως η τοπική ανάπτυξη, οι υποδομές και οι ευκαιρίες χρηματοδότησης από ευρωπαϊκά προγράμματα. Ο Δήμαρχος ανέλυσε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή και παρουσίασε τα σχέδια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ανέλυσε τις προτάσεις του για στήριξη και περεταίρω ανάπτυξη  της περιοχής με ανάδειξη θεμάτων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Κατά την επαφή του με φίλους  και στελέχη ο κ. Σπυρόπουλος  επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι για το ΠΑΣΟΚ είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας να ενισχυθούν οι υπηρεσίες υγείας ώστε διασφαλίζεται η πρόσβαση των κατοίκων στο ΕΣΥ. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για ακόμη μια φορά επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα τη δεδομένη χρονική στιγμή που ασκεί γόνιμη αντιπολίτευση, και αναδεικνύει μια σειρά ζητημάτων όπως οι χαμηλοί μισθοί, η ακρίβεια, η στεγαστική κρίση και τα υψηλά ενοίκια,  ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος.

Αγωνία όλων το κύμα ακρίβειας που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες  «Η ακρίβεια για τα ελληνικά νοικοκυριά πηγάζει από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των υψηλών τιμών καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών, της ανεργίας και της ανεπαρκούς αλλά και καθυστερημένης αύξησης των εισοδημάτων από πλευράς της Κυβέρνησης. Την ίδια ώρα συνεχίζεται το πάρτι κερδοσκοπίας στην αγορά. Πολυεθνικές και μεγάλες εταιρείες κερδοσκοπούν σε βάρος του ελληνικού λαού. Τα ίδια προϊόντα πωλούνται σε πολλαπλάσιες τιμές στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ευρώπης», όπως τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε τη σημασία της ενεργού συμμετοχής των πολιτών και τους κάλεσε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή ώστε  να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας που θα βασίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη καθώς και στη διαμόρφωση και ανάδειξη μιας ελκυστικής και δυναμικής υπαίθρου με υψηλή ποιότητα ζωής και πρόσβαση σε όλες τις βασικές υπηρεσίες.

 

*Ο  Ανδρέας Σπυρόπουλος είναι Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Μηχανολόγος Μηχανικός MSc

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ