Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κτηματολόγιο
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Τα άκρα καλά κρατούν… * Του Κώστα Μάρκου

Τις τελευταίες μέρες περιήλθε σε γνώση μας, ότι κάποιοι πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας του ίντερνετ, καταφερόταν με απαξιωτικά σχόλια για ένα άρθρο μου σχετικά με τα ανακατωσάρια. Σε σχέση με τις αναρτήσεις αυτές έχω να πω τα κάτωθι :

Πρώτον, τα ανακατωσάρια είναι ένα λήξαν θέμα, μιας και οι συμπολίτες μας τα έστειλαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Το τι άφησε ως παρακαταθήκη, φάνηκε τα επόμενα χρόνια, ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.

Δεύτερον, εγώ με τους καταστηματάρχες δεν έχω οποιαδήποτε διαφορά, τους σέβομαι, τους εκτιμώ και τους στηρίζω όσο μπορώ. Οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους, οι οποίοι είναι υπέρμαχοι της νομιμότητας γνωρίζουν ότι μέσα από τα δημοσιεύματά μου, δεν έχουν να φοβηθούν κάτι, για τον απλούστατο λόγο ότι αισθάνονται τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, ως φίλους και συνεργάτες και όχι ως εχθρούς, τότε αυτοί δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά.

Τρίτον, κάποια δημοσιεύματα έχουν να κάνουν με το τσιγάρο, το ποτό κ.λ.π. με τhν προστασία της δημόσιας υγείας, δηλαδή και ειδικότερα επειδή σε αυτά τα καταστήματα συχνάζουν τα παιδιά κι έχουν να κάνουν με την υγεία των παιδιών μας, κατά συνέπεια εμείς θα συνεχίσουμε με μόνο σκοπό το καλό της νεολαίας μας.

Tέλος επειδή προσπάθησαν να με στοχοποιήσουν και να με βάλουν απέναντι από τους συμπολίτες μας, χρησιμοποιώντας την καταδικασμένη τακτική που είδαμε να ανθεί αισίως το τελευταίο χρονικό διάστημα στη χώρα μας, όταν κοινωνικές ομάδες κινούμενες εκτός συνταγματικού τόξου στοχοποιούσαν άλλες κοινωνικές ομάδες, θέλω να τους πω ότι εγώ ουδέποτε θα χρησιμοποιήσω τέτοιες φασίζουσες τακτικές παρά μόνο θα αναφέρομαι στο δημόσιο διάλογο μέσα από τα άρθρα μου.

 

Υ.Σ. : Τα άκρα καλά κρατούν…

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης