Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, ΣΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης επισκέφτηκε σήμερα, 24/2 στις 10 π.μ., η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Ουζουνίδου Ευγενία, όπου συνομίλησε με το διοικητή κ. Παύλου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία της Π.Ε.
Διεξοδικότερα συζητήθηκε το θέμα των ρευματοπαθών της περιοχής, που είναι αναγκασμένοι, όπως δήλωσε και εκπρόσωπός τους που παραβρέθηκε στη συνάντηση, να καταφεύγουν σε ιδιώτες γιατρούς για συνταγογράφηση, λόγω της μη ύπαρξης πλέον ειδικού γιατρού στο Νοσοκομείο αλλά ούτε και στο ΠΕΔΥ.
Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε και το 5ευρω , το οποίο εξακολουθούν να πληρώνουν οι ασθενείς που προσέρχονται στα Νοσοκομεία, δεδομένου ότι η Διοίκηση, όπως ανέφερε ο κ. Παύλου, περιμένει το σχετικό έγγραφο, προκειμένου να προβεί στην κατάργησή του.
Η βουλευτής δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλία για τη ρύθμιση των παραπάνω ζητημάτων καθώς και των προβλημάτων γενικότερα που απασχολούν τα νοσοκομεία της Π.Ε. , προκειμένου οι πολίτες της περιοχής να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στο κοινωνικό αγαθό της υγείας.
Το Γραφείο Τύπου

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης