Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνάντηση του βουλευτή Καστοριάς της Ν.Δ. κ.Ζήση Τζηκαλάγια με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ.Σπύρο Πρωτοψάλτη

Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ.Σπύρο Πρωτοψάλτη πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς κ.Ζήσης Τζηκαλάγιας. Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η αναζήτηση λύσεων για την μεγάλη ανεργία που μαστίζει το Νομό μας. Με μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ο Βουλευτής πως και πλήρης ενημέρωση των πολιτών και επιχειρήσεων δεν υπάρχει,αλλά κυρίως πως δεν γίνεται επαρκής εκμετάλλευση και αξιοποίηση των υπαρχόντων προγραμμάτων. Όλα αφορούν και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και Δήμους,Περιφέρεια και Ν.Π.Δ.Δ.

Ενημερώνουμε λοιπόν πως ΣΗΜΕΡΑ τρέχουν 8 προγράμματα από τα οποία τα 6! αφορούν και την περιοχή μας συνολικά 32.600 θέσεων. Η επιδότηση ξεκινά από το 60% και φθάνει το 90% ή από 550€ έως 830€. Δύο από τα 6 προγράμματα που αφορούν τον δημόσιο τομέα είναι διάρκειας 12+12 μηνών με το ένα να αφορά μακροχρόνια ανέργους 55-67 ετών και το δεύτερο ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ιδιαίτερη μνεία κάνουμε σε ένα πρόγραμμα που αφορά ανέργους 18-29 ετών για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας στο ψηφιακό μάρκετινγκ,αντικείμενο τόσο χρήσιμο σήμερα λόγω των συνθηκών λειτουργίας της αγοράς εξαιτίας της πανδημίας.

Πληροφορούμε τους πολίτες πως μπορούν να απευθύνονται στο τοπικό κατάστημα του ΟΑΕΔ,στον λογιστή τους και στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτού όπου με προθυμία και υπομονή θα παρέχεται κάθε συνδρομή και ενημέρωση. Τέλος ενημερώνουμε πως σε δύο μήνες θα ξεκινήσουν καινούρια μεγάλα προγράμματα, δύο από τα οποία θα περιλαμβάνουν και την περιοχή μας.

Όσον αφορά το τεθέν από κάποιους συμπολίτες μας ζήτημα των Εργατικών Κατοικιών,δυστυχώς δεν υπάρχουν έτοιμες αδιάθετες στο Νομό Καστοριάς.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ