Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πωλούν ψεύτικους χάρτες για μυθικούς θησαυρούς σε περιοχές της Ηπείρου

Την δίψα των επίδοξων Ιντιάνα Τζόουνς για την αναζήτηση θησαυρών με χρυσές λίρες από την εποχή της Κατοχής και του Εμφυλίου εκμεταλλεύονται επιτήδειοι, οι οποίοι τους πουλούν παραμύθια για ανύπαρκτους θησαυρούς που δήθεν κρύβονται σε περιοχές της Ηπείρου με «δόλωμα» πλαστούς χάρτες

Τις τελευταίες μέρες απατεώνες από την Κομοτηνή και τη Βέροια αναζητούν υποψήφια θύματα σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία για να τους πουλήσουν χάρτες αντί μεγάλου τιμήματος που κυμαίνεται από 1.000 έως και 10.000 ευρώ.

Οι περισσότεροι είναι αποτυπωμένοι σε δέρματα ζώων για να πιστέψει ο χρυσοθήρας ότι πρόκειται για αυθεντικούς. Όταν οι αγοραστές τους ρωτούν γιατί δεν ψάχνουν οι ίδιοι αφού έχουν τον χάρτη, η απάντηση είναι αποστομωτική: «Ο χάρτης ανήκει σε ανάπηρο πολέμου, ο οποίος δεν μπορεί να ψάξει λόγω ηλικίας αλλά και οι απόγονοί του είτε δεν ξέρουν την περιοχή και φοβούνται είτε πιστεύουν πως τα λεφτά τους είναι στοιχειωμένα» απαντούν σύμφωνα με το epirustv.

Tρίτοξο γεφύρι

Οι ψεύτικοι χάρτες αναφέρονται κυρίως στον θησαυρό του Καραπιπέρη που σύμφωνα με αυτούς, κρύβεται σε μία τεράστια έκταση από την Αμμουδιά Πρέβεζας και το Τέροβο Ιωαννίνων ως την τοποθεσία Γαλαρόκαμπος στο Χαλίκι Τρικάλων. Μάλιστα απεικονίζουν ένα τρίτοξο γεφύρι του οποίου η μία άκρη αρχίζει από βράχο και στη βάση του υπάρχουν τα χρυσά νομίσματα. Οι πιο… πονηροί μετρ της απάτης κρύβουν κάπου δύο λίρες σημερινής αξίας 500 ευρώ για να τις βρει ο επίδοξος χρυσοθήρας. Τότε του ζητούν από 50.000 ευρώ ως 100.000 ευρώ για να του δώσουν τον (πλαστό) χάρτη.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5