ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Π. Κουκουλόπουλος: Βγαίνουμε μπροστά, ξανακερδίζουμε για τη Σιάτιστα όσα της έχουν στερήσει

«Η μείωση κατά 50% του εισοδήματος στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης τα τελευταία χρόνια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη βίαιη απολιγνιτοποίηση που ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας και ολοκληρώνει ο κ. Μητσοτάκης, αλλά οφείλεται και στην κρίση της γούνας. Μια κρίση που έχει φέρει σε δύσκολη θέση τη Σιάτιστα αλλά και όλο το Βόιο, για την οποία δεν πάρθηκε κανένα ουσιαστικό μέτρο και δεν υπήρξε κανένα σχέδιο ή πρόγραμμα που θα μπορούσε να στηρίξει τους ανθρώπους αυτού του τόπου και κυρίως τα νέα παιδιά που ψάχνουν πλέον άλλο τρόπο και άλλο δρόμο για να στήσουν τη ζωή τους.

Αντί, λοιπόν, για οποιαδήποτε στήριξη στη γούνα, βλέπουμε να εξελίσσεται το έγκλημα με τα φωτοβολταϊκά στη Γαλατινή και το Μπούρινο, ένα σχέδιο για να κερδίσουν οι λίγοι και εκλεκτοί, το οποίο θα καταστρέψει την κτηνοτροφική παραγωγή μιας από τις λίγες περιοχές που απέμειναν να ασχολούνται μ’ αυτό το νευραλγικό τομέα.

Γι’ αυτό πρέπει να πούμε όλοι μαζί ένα όχι στα σχέδια τους αυτά, να βγούμε μπροστά και να ξανακερδίσουμε για τη Σιάτιστα, τη Γαλατινή, το Βόιο, όλη την Π.Ε. Κοζάνης όσα μας έχουν στερήσει Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Με το ΠΑΣΟΚ μπορούμε».

Με αυτά τα λόγια συνόψισε την ομιλία του στη Σιάτιστα ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Πάρις Κουκουλόπουλος. Μια ομιλία γεμάτη με επίσημα και αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν τη μεγάλη οπισθοδρόμηση της Π.Ε. Κοζάνης τα τελευταία οκτώ χρόνια, τις ευκαιρίες που χάθηκαν και την ανάπτυξη που έμεινε στα αζήτητα, με όλες τις περιοχές της να πλήττονται σοβαρά και την περιοχή του Βοίου και της Σιάτιστας να είναι, δυστυχώς, ένα από τα πιο αρνητικά παραδείγματα.

Ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα δεσμευόμενος πως η στήριξη της γούνας είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και δικές του, τονίζοντας πως για να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα και να μπει σε τροχιά επανεκκίνηση η γούνας, αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συγκεκριμένα μέτρα που θα κάποια απ’ αυτά θ’ αφορούν την άμεση χρηματοδότηση για:

  • την αντιμετώπιση των παγίων αναγκών,
  • προγραμμάτων στήριξης της παραγωγής, όχι μόνο για να ξανακερδηθούν οι θέσεις εργασίας που χάθηκαν αλλά και να δημιουργηθούν νέες,
  • δημιουργία δημοπρατηρίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην στήριξη, την ενίσχυση και την προώθηση και του αγροτουρισμού στην περιοχή, που μπορεί να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό το τοπικό εισόδημα, με την αξιοποίηση και ανάδειξη του παραδοσιακού αρχιτεκτονικού της πλούτου και της μοναδικής της βιοποικιλότητας.

«Καταλαβαίνω και συμμερίζομαι την πίκρα και την απογοήτευση των ανθρώπων που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά και τα όνειρα τους να γκρεμίζονται, όπως συνέβη εδώ στη Σιάτιστα, γιατί κανείς δεν νοιάστηκε πραγματικά τα τελευταία χρόνια να σκύψει πάνω απ’ τα προβλήματα τους, να δει τις αιτίες που τα δημιούργησαν, να προτείνει λύσεις, να παλέψει γι’ αυτές, να διεκδικήσει όλα όσα έπρεπε να γίνουν», υπογράμμισε ο κ. Κουκουλόπουλος και συνέχισε λέγοντας πως «το ΠΑΣΟΚ και γω προσωπικά, δεν υποσχόμαστε, αλλά δεσμευόμαστε κοιτώντας τους πολίτες στα μάτια, πως αντλώντας δύναμη απ’ την ψήφο τους, θα γίνουμε η φωνή τους που όσο και αν δεν το θέλουν κάποιοι θα την ακούσουν και θα αναγκαστούν να υιοθετήσουν τις λύσεις που θα προτείνουμε. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μας δώσετε όση περισσότερη δύναμη γίνεται με την ψήφο σας, για να δυναμώσει και η φωνή μας που είναι η δική σας φωνή.»  

 

   

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ