AUTOΚΙΝΗΣΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach
Μικρό μου

Grevenamedia @facebook

ΓΡΙΔΑΣ
ΤΑΞΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Π.Ε. Γρεβενών: Αποπεράτωση Γεωφράγματος Δασοχωρίου παρουσία Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη – αξιολόγηση γεωφραγμάτων Δ. Δεσκάτης

Επίσκεψη προς επίβλεψη μειζόνων έργων επί γεωφραγμάτων του Δήμου Δεσκάτης πραγματοποίησαν χθες, 07/03/2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κασαπίδης Γεώργιος, από κοινού με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, κ. Φωλίνα Αθανάσιο, συνοδεία του Δημάρχου Δεσκάτης, κ. Κορδίλα Δημήτριου, και μελών των Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Δεσκάτης, καθώς και Προέδρου της Τ.Κ. Δασοχωρίου, κ. Μαλλιώρα Χρήστου, και του Προέδρου του ΤΟΕΒ Δασοχωρίου, κ. Παπαευθυμίου Γιάννη.

Συνοδευόμενοι από τους καθ’ ύλην αρμόδιους προϊσταμένους και υπαλλήλους της Π.Ε. Γρεβενών, οι εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής επιθεώρησαν πρωτίστως τα τελευταία στάδια του έργου Αποπεράτωσης του Γεωφράγματος στην Τ.Κ. Δασοχωρίου.

Στο Δασοχώρι, συγκεκριμένα, κατόπιν της α’ φάσης βελτίωσης του Γεωφράγματος, με την οποία ολοκληρώθηκαν βασικές εργασίες καθαρισμού, υπερύψωσης και βελτίωσης της πρόσβασης προς το χώρο του Γεωφράγματος, ακολούθησε η – υπό ολοκλήρωση – β’ φάση βελτίωσης – αποπεράτωσης του Γεωφράγματος, με την οποία έλαβαν χώρα:

  1. Καθαρισμός/διαμόρφωση/εκβάθυνση του υφιστάμενου ταμιευτήρα του γεωφράγματος Δασοχωρίου.
  2. Βελτίωση – αποπεράτωση του υπερχειλιστή.
  3. Κατασκευή δύο οχετών κυβοτοειδούς διατομής & αναβαθμών συγκράτησης φερτών υλικών στους χείμαρρους.
  4. Βελτίωση – αμμοχαλικόστρωση περιμετρικής οδού στην νότια όχθη του ταμιευτήρα.

Το  υφιστάμενο γεώφραγμα Δασοχωρίου υδροδοτεί το αρδευτικό έργο Δασοχωρίου, καθαρής έκτασης 1600 στρεμμάτων. Το έργο βελτίωσης – αποπεράτωσης του Γεωφράγματος είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, και ο συνολικός του προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 95.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης για αναθεώρηση και Φ.Π.Α.

Ακολούθησε η επίσκεψη στα Γεωφράγματα Μπάρας, Αγίου Γεωργίου Δεσκάτης και Προδρόμου.

Η επίσκεψη και επιθεώρηση πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο μίας ευρύτερης πολιτικής της Περιφερειακής Αρχής για τη μέγιστη αξιοποίηση των υδάτινων πόρων της περιοχής, προς όφελος κυρίως των ντόπιων παραγωγών, αλλά και συνολικά της τοπικής κοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
interactive learning
Υπουργείο περιβάλλοντος
Πωλείται το παρόν κατάστημα- κ. παλαιολόγου
cars
ζητείται υπάλληλος-agro grevena
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Τζιόβας Ανδρέας
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Πωλείται μετά από 37-συνταξιοδοτηση
123 τμ
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Καφέ Crystal
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com