Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ολοκληρώνεται η δράση προληπτικής ιατρικής/ οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών

Σήμερα ολοκληρώνεται η δράση προληπτικής ιατρικής/ οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών. Ο Δήμος ευχαριστεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τους γιατρούς και τους οδοντιάτρους των αντίστοιχων συλλόγων του Δήμου μας, την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών, την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων και του ΙΕΚ νοσηλευτικής καθώς και τους πολίτες εθελοντές για την ευγενική τους προσφορά, τον ζήλο και την προθυμία που επέδειξαν για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Το πρόγραμμα αυτό, που εφαρμόστηκε για μία συνεχόμενη εβδομάδα, θέτει τις βάσεις για παρέμβαση του Δήμου στην προληπτική φροντίδα υγείας, ιδιαιτέρως μέσω των σχολικών μονάδων. Ταυτόχρονα δίνεται έναυσμα για περαιτέρω συνεργασία τόσο με τους Ιατρικούς Συλλόγους, όσο και με οργανισμούς για την εφαρμογή αντίστοιχων δράσεων σε ετήσια βάση.

 

Γραφείο Τύπου

 

Δημάρχου Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης