Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Oυζουνίδου Ευγενία: «Η συνέπεια προεκλογικών δεσμεύσεων και μετεκλογικών πράξεων»

Από τις πρώτες κιόλας μέρες, η νέα κυβέρνηση έδειξε δείγματα γραφής σε όλα τα επίπεδα. Η συνέπεια προεκλογικών δεσμεύσεων και μετεκλογικών πράξεων, η αποφασιστική αξιοπρεπής στάση και οι πρωτοβουλίες αποκατάστασης της δημοκρατικής κανονικότητας, ανταμείβονται με την ευρύτατη στήριξη των πολιτών.
Σε όλους τους τομείς της κυβερνητικής δραστηριότητας, τα μνημονιακά δεσμά σπάνε το ένα μετά το άλλο.
Ιδιαίτερα, όσον αφορά στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά από εισήγηση του αρμόδιου Υπουργού Παναγιώτη Λαφαζάνη, υπέγραψε την απόφαση για την άρση της πολιτικής επιστράτευσης των εργαζομένων στις εταιρείες ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ. Μπήκε έτσι τέρμα στην αντιδημοκρατική απόφαση του απελθόντος πρωθυπουργού και υλοποιήθηκε η δέσμευση που είχαμε δώσει.
Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε ότι ματαιώνεται η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Ομίλου (μικρή ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ). Με το άνοιγμα της Βουλής και τη λήψη της ψήφου εμπιστοσύνης, οι πρωτοβουλίες αυτές θα λάβουν άμεσα θεσμικό χαρακτήρα με το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Προεκλογικά είχαμε πει, ότι ο Όμιλος ΔΕΗ θα παραμείνει και θα αναπτυχθεί, κτήμα και περηφάνια του Ελληνικού λαού, με θεματοφύλακα, πρωτομάστορα και εργάτη το λαό της Κοζάνης και της Δ. Μακεδονίας. Αυτό και θα κάνουμε!

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5