GIANAKOPOULOS

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ
Alpha Bank

Grevenamedia @facebook

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
ΕΜΒΟΛΙΟ
Εμβόλιο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Oι εταιρείες INTERACTIVE & ACTA & το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης του ΣΕΒ (ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ), διοργάνωσαν την ημερίδα με θέμα «Δράσεις ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων για το Πολιτικό Προσωπικό του ΥΠΕΘΑ», στο κινηματοθέατρο του «Ναυστάθμου Σούδας» στη πόλη των Χανίων

Τη Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, οι εταιρείες INTERACTIVE & ACTA & το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης του ΣΕΒ (ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ), διοργάνωσαν την ημερίδα με θέμα «Δράσεις ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων για το Πολιτικό Προσωπικό του ΥΠΕΘΑ», στο κινηματοθέατρο του «Ναυστάθμου Σούδας» στη πόλη των Χανίων.

Η ημερίδα αφορούσε στην ενημέρωση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί μέσω ΕΣΠΑ και περιλαμβάνει την εκπαίδευση και πιστοποίηση 465 υπαλλήλων, τεχνικών και τεχνολογικών ειδικοτήτων. Αποτέλεσε τη συνέχεια των διενεργηθεισών ημερίδων που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Πάτρα και στο Βόλο καθόσον η υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος θα γίνει σε πέντε πόλεις και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Πάτρα και Χανιά., ενώ μετά την ολοκλήρωση θα παρασχεθεί πιστοποίηση στους εκπαιδευόμενους κατόπιν εξετάσεων, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

Στην ημερίδα απηύθυνε χαιρετισμό μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου. Παρόντες στην ημερίδα ήταν η Διευθύντρια Διοικητικής Υποστήριξης, Πολιτικού Προσωπικού ΥΕΘΑ, κ. Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου, ο εκπρόσωπος του διοικητή του ναυστάθμου Σούδας, πλοίαρχος Θωμάς Κολακάκης, ο εκπρόσωπος του διοικητή της 115 Πτέρυγας μάχης, υποσμηναγός Ιδομενέας Καμινάκης, ο πρόεδρος ΠΟΕ / ΥΕΘΑ, κος. Αθανάσιος Κονιδάς, ο γενικός γραμματέας της ΠΟΤΚΕ / ΥΕΘΑ Θωμάς Αλατέρας, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΥΕΘΑ στη Κρήτη, κος Ιωάννης Σημαντηράκης και εκπρόσωποι διευθύνσεων του Πολιτικού Προσωπικού, του Υπουργείου και πολιτικοί υπάλληλοι του ΥΕΘΑ.

Την ημερίδα συντόνισε ο κος Νίκος Ηλιόπουλος, μέλος της ομάδας έργου του ΥΕΘΑ / ΔΔΥΠΠ.

Ο κ. Ιωάννης Ανδρονικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ACTA και εκπρόσωπος της Αναδόχου Ένωσης, μίλησε στην ημερίδα για τη σημαντικότητα του έργου της εκπαίδευσης/ επιμόρφωσης των πολιτικών υπαλλήλων του ΥΠΕΘΑ σε εξειδικευμένα τεχνικά αντικείμενα με στόχο την ανανέωση, την επικαιροποίηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους, από τρεις εταιρείες και τους υπεργολάβους τους, με κυρίαρχη θέση στην αγορά και  με πολυετή εμπειρία και αναγνώριση στον τομέα της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης δεξιοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μετά το πέρας της ημερίδας, ο διοικητής του Ναυστάθμου Σούδας, Αρχιπλοίαρχος, Νεκτάριος Λυμπεράκης, παρέθεσε γεύμα στους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας και τους επίτιμους καλεσμένους. Μετά το γεύμα οι ομιλητές παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες από τον διοικητή του Ναυστάθμου.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Τζιόβας Ανδρέας
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Εμμανουήλ Παππά
Καφέ Crystal
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Ενοικιάζεται- Αριστείδου 27
Καπετάν Λουκά 1
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com