Κινηματογράφος-CINE GREVENA
GIANAKOPOULOS

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ
Alpha Bank

Grevenamedia @facebook

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
ΕΜΒΟΛΙΟ
Εμβόλιο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

ΟΑΕΔ: Χρηματοδοτεί 10.000 νέες δουλειές

Νέο πρόγραµµα προώθησης της αυτοαπασχόλησης για 10.000 ανέργους 18-66 ετών µέσω της οικονοµικής ενίσχυσης επιχειρηµατικών πρωτοβουλιών βάζει σε τροχιά ο ΟΑΕΔ.

Μέσω του προγράµµατος, οι άνεργοι θα επιδοτούνται µε ποσά τα οποία θα φτάνουν έως και τα 12.000 ευρώ προκειµένου να υλοποιήσουν τα επιχειρηµατικά τους σχέδια. Αναλυτικά, δικαιούχοι του νέου προγράµµατος θα είναι άνεργοι ηλικίας 18- 66 ετών, οι οποίοι έχουν ωφεληθεί από τη διαδικασία της εξατοµικευµένης προσέγγισης και θα προβούν σε έναρξη επιχειρηµατικής δραστηριότητας από την ηµεροµηνία δηµοσίευσης του προγράµµατος στην Εφηµερίδα της Κυβέρνησης και µετά. Δικαιούχοι επίσης είναι άνεργοι που είχαν προηγούµενη επιχειρηµατική δραστηριότητα και τη διέκοψαν έως τις 31/12/2011.

Οι δικαιούχοι εντάσσονται στο πρόγραµµα είτε ως ατοµικοί επιχειρηµατίες είτε ως µέλη ΟΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ και Συνεταιρισµού Εργαζοµένων. Η διάρκεια της επιχορήγησης είναι 12 µήνες και οι δικαιούχοι δεσµεύονται να διατηρήσουν την επιχείρησή τους για 3 µήνες µετά τη λήξη του προγράµµατος. Τα ποσά των επιχορηγήσεων καταβάλλονται σε 3 δόσεις και φτάνουν έως και τα 12.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

Η διαδικασία υπαγωγής στο πρόγραµµα έχει τρία στάδια:

-Ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης υπαγωγής επιχειρηµατικού σχεδίου στον διαδικτυακό τόπο του OAEΔ www.oaed.gr

-Αξιολόγηση των επιχειρηµατικών σχεδίων βάσει συγκεκριµένων κριτηρίων. Τα προς χρηµατοδότηση σχέδια αξιολογούνται κατά τακτά χρονικά διαστήµατα από Τριµελή Επιτροπή Αξιολόγησης. Αξιολογούνται πρώτον όσον αφορά την πληρότητα της υποβαλλόµενης αίτησης και δεύτερον τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του επιχειρηµατικού σχεδίου. Η βαθµολόγηση των κριτηρίων εξειδικεύεται στη ∆ηµόσια Πρόσκληση.

-Υπαγωγή στο πρόγραµµα. Η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση-επιχειρηµατικό σχέδιο για υπαγωγή στο πρόγραµµα υποβάλλεται αποκλειστικά µε ηλεκτρονικό πρόγραµµα στην ειδική περιοχή διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕ∆. Μετά την καταχώριση της αίτησης υπαγωγής στο πρόγραµµα, εµφανίζεται ο αριθµός πρωτοκόλλου και η ηµεροµηνία υποβολής της. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, η επιχείρηση θα πρέπει να είναι έτοιµη να ελεγχθεί από τους ελεγκτές του ΟΑΕ∆ και µετά τον θετικό έλεγχο πραγµατοποιείται η υπαγωγή στο πρόγραµµα. Το συγκεκριµένο πρόγραµµα σχεδιάστηκε για να προωθήσει τους ανέργους στην ανάληψη επιχειρηµατικής πρωτοβουλίας και να ενισχύσει την αυτοαπασχόληση.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΔΕΗ banner
Τζιόβας Ανδρέας
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Γκαρσονιέρα Αριστείδου 27
Γκαρσονιέρα Καραϊσκάκη 7 (πολιτιστικό κέντρο)
Διαμέρισμα παλιά κτελ
Ενοικιάζεται Ίωνος Δραγούμη 2
Κατάστημα πρώην ADMIRAL
Καφέ Crystal
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ Παπά 7
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com