email επικοινωνίας

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Ράδιο 101.5
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Ζιώγας
tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Ο οδοντίατρος Χριστόφορος Α.Βαβίτσας ευχαριστεί τους γιατρούς και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών

Κύριε Διοικητά του Νοσοκομείου,

Ονομάζομαι Χριστόφορος  Α.Βαβίτσας Συνταξιούχος Διευθυντής Οδοντίατρος του Ε.Σ.Υ .Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να μου επιτρέψετε να εκφέρω ορισμένες διαπιστώσεις για την Λειτουργία του Νοσοκομείου που προΐσταται , τις οποίες και είδα κατά την μιερή παραμονή μου εκεί ως ασθενής σας δηλώνω δε με την ευκαιρία ότι υπήρξα και ο ίδιος στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου δύο φορείς .

Ως πρόεδρος κατά τα έτη 1995 έως 1997 και ως μέλος το Δ.Σ κατά τα έτη 2012 εως 2015 . Βρισκόμενος  λοιπόν εις την γενέτειρα μου ή οποία είναι το χωρίο Τρίκωμο Γρεβενών κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του περασμένου Σεπτεμβρίου υπέστην ένα Υδροκεφαλικό κάταγμα ισχύον μηριαίου οστού του αριστερού ποδιού μου. Αυτό διαπιστωθη από την μεταφορά μου εις το εν λόγω νοσοκομείο από τον εφημερεύοντα ορθοπεδικό. Ο ιατρός μου εξήγησε την περίπτωση μου και αποφασίσαμε να γίνει αποκατάσταση το συντομότερο δυνατόν.

Αφού λοιπόν έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις το πρωί της 16ης Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η επέμβαση από τον ορθοπεδικό κ. Γιώτη και τον συνεργάτη του κ. Οικονόμου. Παρέμεινα στο νοσοκομείο επί πενθήμερον μετά της επέμβασης για την παρακολούθηση της ανάρρωσης μου, και την 27η του μηνός ημέρα Σάββατο ανεχώρησα για την μόνιμη κατοικία μου η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο. Έκτοτε όλα βαίνουν καλώς και ήδη άρχισα να χρησιμοποιώ το πόδι μου.

Εκφράζω λοιπόν τις σκέψεις μου, τις διαπιστώσεις μου και τις ευχαριστίες μου σ’ εσάς που είστε ο επικεφαλής Διοικητικός παράγων του ιδρύματος , τα πάντα καα την παραμονή μου λειτούργησε άψογα. Εξωτερικά ιατρεία ,Ακτινολογικό , Μικροβιολογικό , Αιματολογικό, Αναισθησιολογικό,Φυσικοθεραπευτικό και Καρδιολογικό. Πρωτίστως δε το χειρουργικό – ορθοπεδικό τμήμα.Επίσης το Νοσηλευτικό προσωπικό, τραυματιοφορείς, τραπεζοκόμοι και τμήμα καθαριότητας.

Σε όλους λοιπόν εκφράζω τις ευχαριστίες μου και τα συγχαρητήρια , για το έργο που επιτελούν και τους αξίζουν πράγματα. Άφησα τελευταία να πω δύο λόγια παρότι του αξίζουν πολύ περισσότερα για τον ορθοπεδικό που πραγματοποίησε την ανάταξη του κατάγματος.

Θέλω ειλικρινά με σεβασμό, αγάπη και ευγνωμοσύνη να συγχαρώ με άπειρες ευχαριστίες τον άνθρωπο και επιστήμονα ιατρό Δημήτριο Γιώτη, τα συναισθήματα μου για αυτόν δεν έχω με άλλο τρόπο να τα εκφράσω. Ο εν λόγω ιατρός τιμά πρώτα το Νοσοκομείο Γρεβενών.Τιμά όμως τον εαυτό του την οικογένεια του και τους γονείς που τον ανέθρεψαν και τους δασκάλους  που τον δίδαξαν .

Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου ο θεός να τον έχει πάντα καλά για να επιτελεί το επιστημονικό έργο που έχει αναλάβει . Επίσης εύχομαι να εξελιχθεί επιστημονικά στον τομέα και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Κοζάνη- Γραφείο
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Πωλείται οικία στην Καληράχη Γρεβενών
ΤΑΞΙ
Πασχάλης Χατζηγεωργίαδης
ENOIKIAZETAI
Κ.Παλαιολόγου 58
Αριστείδου 27
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ