AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Μόλις τώρα στο Ράδιο Γρεβενά 101,5: Τι είπε για τους πρόσφυγες ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλας.

Ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλας μιλώντας στο Ράδιο Γρεβενά 101,5 δήλωσε << πως δεν συμμετείχε στον σχεδιασμό για την εγκατάσταση προσφύγων στα Γρεβενά>>.

Το θέμα – είπε- << συζητήθηκε προ διμήνου όταν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε την Κοζάνη και ο Δήμαρχος Γρεβενών πρότεινε τα <<Πατώματα>> για προσωρινή διαμονή προσφύγων δυο-τριών ημερών>>.

Ο Βουλευτής Γρεβενών είπε πως θα ενημερωθεί από το Υπουργείο Άμυνας << για τις προθέσεις και τον σχεδιασμό όσον αφορά το κέντρο φιλοξενίας των Γρεβενών>>, ενώ σε σχετική ερώτηση απάντησε πως << όσοι δικαιούνται άσυλο θα μείνουν προσωρινά στον καταυλισμό ενώ οι άλλοι θα γυρίσουν στις πατρίδες τους>>.

Τέλος ο κ. Μπγιάλας δήλωσε πως την άποψή του την << είπε στο Δήμαρχο Γρεβενών ότι  διαφωνεί με την εγκατάσταση προσφύγων στα << Πατώματα>>. Μετά από 21 χρόνια αυτά τα οικόπεδα πρέπει να δοθούν στους δικαιούχους>> – κατέληξε.

Ο Βουλευτής Γρεβενών έστειλε ένα μήνυμα για την Γενοκτονία των Ποντίων τονίζοντας πως << πρέπει να αναγνωριστεί από την Παγκόσμια Κοινότητα>>, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους στην εκδήλωση του ΜΟΓ, στην παγκόσμια διοργάνωση ENDURO.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015