Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Η Κεντροαριστερά είναι εδώ … *Του Γιάννη Νούσια

Αυτό το μήνυμα έστειλε η Πανελλαδική συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης , εν όψει της οργανωτικής προσπάθειας της Δημοκρατικής Παράταξης με κορμό το ΠΑΣΟΚ. Για να αποτελέσει ο τρίτος πόλος μίας πλειοψηφικής προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας. Απέναντι στην Εθνική καταστροφική πορεία της Κυβέρνησης και απέναντι στον αρχηγό της δεξιάς της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Σύντροφοι που μαζί δώσαμε αγώνες που πολλοί πληγώθηκαν από συμπεριφορές διάφορων κυβερνητικών στελεχών τότε, φαινόμενα που όμως έχουν κλείσει οριστικά πολιτικά. Το σπίτι είναι ανοιχτό όπως είπε και η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κυρία Φώφη Γεννηματά. Άνθρωποι διαχρονικά που πάλεψαν για αξίες, για κοινωνική δικαιοσύνη πρέπει να δώσουν το παρόν σε αυτή την μεγάλη οργανωτική προσπάθεια.

Η Δημοκρατική Παράταξη ήταν και είναι ιδεολογία ! Δεν χωρούν προσωπικές στρατηγικές… Η Δημοκρατία χρειάζεται αγώνα.

Καθαρά και Ξάστερα !!!

Υστερόγραφο: 

(Σύντροφοι της Αριστεράς) και της απραξίας αφήστε έξω από τα πολιτικά σας παιχνίδια τον αείμνηστο ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Δεν σας ανήκει. Ανήκει μόνο στον Ελληνικό λαό. Ένας ηγέτης που για πρώτη φορά εφάρμοσε κεντροαριστερή πολιτική. Αλλά , η τότε ηγεσίας σας μαζί με την δεξιά στήσανε το βρώμικο 1989. Για την πολιτική και βιολογική εξόντωση του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είστε η ουρά ενός παλαιοκομματικού συστήματος και η ουρά της Καραμανλικής δεξιάς. Σας ξέρουμε, σας γνωρίζουμε.

Νούσιας Ιωάννης

Μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών 

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΕΑ Γρεβενών 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5