Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η διαπεριφερειακή συνεργασία για τον Τουρισμό στην Καστοριά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 2ης συνάντησης Αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων Τουρισμού που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Εταιρεία Τουρισμού και φιλοξενήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στις 8, 9 και 10 Απριλίου 2016.

Όλοι οι εκπρόσωποι των Περιφερειών παρουσίασαν τις επιμέρους σχεδιαζόμενες δράσεις τους και αναζητήθηκε τρόπος για να προωθηθούν μελλοντικές διαπεριφερειακές συνεργασίες ώστε να αναδειχθεί το τουριστικό προϊόν σε πραγματικό μοχλό ανάπτυξης για την κάθε Περιφέρεια, ανάλογα με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της.

Παράλληλα επισημάνθηκαν θέματα που αφορούν διοικητικές, γραφειοκρατικές δυσλειτουργίες καθώς και νομοθετικά κενά που η επίλυση τους θα βοηθήσει την εύρυθμη λειτουργία τους. Η τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου του Καλλικρατικού νομού που αφορά την τουριστική προβολή καθώς και η ανάγκη επανεξέτασης της διαδικασίας εγκρίσεων ( διπλή έγκριση ΕΟΤ – Γεν Γραμ Επικοινωνίας), ήταν κάποια από αυτά.

Κοινή απόφαση όλων των Περιφερειών ήταν η διαβίβαση των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από αυτή τη συνάντηση στην ΕΝΠΕ, προκειμένου να υπάρξει θεσμική διεκδίκηση για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί.

Μετά το πέρας των συζητήσεων, οι εκπρόσωποι των Περιφερειών περπάτησαν στα παραδοσιακά δρομάκια της παλιάς πόλης, επισκέφτηκαν πολιτισμικούς χώρους της περιοχής μας, ξεναγήθηκαν εν πλω με το καραβάκι στη λίμνη και αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η επόμενη συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στην Πελοπόννησο, μεσυγκεκριμένη ατζέντα που από κοινού θα διαμορφωθεί.

124

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης