Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα στο τμήμα του κεντρικού αγωγού υδροδότησης του κάμπου Καρπερού – Δήμητρας στα Γρεβενά

Θερμα συγχαρητηρια πρεπει να δοθούν στο ΔΣ του Τοεβ Καρπερου-Δήμητρας που για ακόμη μια φορά βρήκε λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή, με αποτέλεσμα οι μηχανές σύντομα να πάρουν και πάλι μπροστά και να λειτουργήσει.
Ήδη ξεκινησε η αντικατάσταση των σωλήνων του δικτύου μήκους 500 μέτρων στα σημεία που κάθε χρόνο, και πολλές φορές περισσότερο και από μια φορά, υπήρχαν σπασίματα με αποτέλεσμα τη διακοπή της λειτουργείας του δικτύου για αρκετές ημέρες.
Επιπλέον σε σύντομο χρονικό διαστημα, ο οργανισμός πρόκειται να ενταχθεί σε προγραμμα εκσυγχρονισμού ανω των 2,5 εκατομμυρίων, σύμφωνα με το μέτρο 4.3.1 το οποίο περιλαμβάνει την ανακατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων μηχανολογικού εξοπλίσμου και τη μείωση του κόστους με τη χρήση φωτοβολταϊκών.
Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι ενα έργο πολύ σημαντικό για την περιοχή, γι’ αυτο και ήταν τοσο απαραίτητη η αντικατάσταση του. Σε όλες αυτές τις ενέργειες ήταν ενεργά παρών με τη στηριξή του ο περιφεριαρχης Δ. Μακεδονιας κ. Καρυπιδης και ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενων κ. Σημανδράκος καθώς και οι τεχνικες υπηρεσιες της ΠΕ Γρεβενων και η ΑΝΚΟ ΑΕ Κοζάνης, οι οποίοι είναι αρωγοί και στηρίζουν τον οργανισμό.
Γενικά ο ΤΟΕΒ σαν οργανισμός, στοχεύει πάντοτε στην αναβάθμιση της ποιότητας των υδατικών συστημάτων, διαχειρίζεται το μεγαλύτερο μέρος των υδατικών διαθέσιμων και αποτελεί το πιο σημαντικό εργαλείο εφαρμογής μιας φιλοπεριβαλλοντικής πολιτικής στον υδατικό τομέα.
Γι’ αυτό το λόγο, η αντικατάσταση και επισκευή ενός μεγάλου τμήματος του κεντρικού αγωγού υδροδότησης του κάμπου, όχι μόνο θα επιτρέψει την ομαλή άρδευση του αντίστοιχου αγροκτήματος, αλλά θα επιφέρει τεράστια εξοικονόμηση ύδατος και επιπλέον θα μειώσει και το κόστος λειτουργίας του ΤΟΕΒ και των αγροτών της περιοχής.
Επιπλέον, ολη η περιοχή είναι αγροτική, οπότε με την επέμβαση του ΤΟΕΒ στην επίλυση του προβλήματος, αυτόματα θα ενισχυθεί ο πρωτογενής τομεας, θα αυξηθεί η παραγωγικότητα και συνάμα η οικονομία της περιοχής.
Στάθης Χάιτας | Μαριλένα Γιαννάκου
Video: Θοδωρής Μωυσιάδης
Πηγή: dimitragrevenon.gr

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5