Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Κοζάνη: Εγκαίνια της έκθεσης αρχιτεκτονικού διαγωνισμού ιδεών για τη δημιουργία Πράσινου Σημείου (Green Point)

Η ΔΙΑΔΥΜΑ και ο Δήμος Κοζάνης απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό για τα εγκαίνια της έκθεσης των προτάσεων που κατατέθηκαν στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό ιδεών «Σχεδιασμός πράσινου σημείου (Green Point) αστικού τύπου». Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015, στις 7 μμ, στην πρώην αίθουσα υποδοχής και έκδοσης εισιτηρίων του σταθμού ΟΣΕ στην Κοζάνη.

Ο διαγωνισμός ιδεών, με τον γενικό τίτλο «ΔΙΑΔΥΜΑ .3R», προκηρύχθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 από τη ΔΙΑΔΥΜΑ. Σκοπός του Διαγωνισμού ήταν η αναζήτηση σχεδιαστικών λύσεων για τον τρόπο ανάπτυξης βιώσιμων, φιλόξενων και λειτουργικών χώρων που θα ενισχύσουν τη συμμετοχή των πολιτών στα προγράμματα πρόληψης δημιουργίας απορριμμάτων και ανακύκλωσης, θα εισάγουν πρακτικές πράσινης συμπεριφοράς στην καθημερινότητα μας και θα επαναπροσδιορίσουν τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

Στο Διαγωνισμό κατατέθηκαν συνολικά 12 προτάσεις, οι οποίες εκτίθενται στο κοινό κατά τη διάρκεια της έκθεσης, με την ελπίδα να αποτελέσουν βάση για περαιτέρω συζήτηση κατά την υλοποίηση Πράσινων Σημείων στην περιοχή μας.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης