Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
INTERACTIVE
ΔΕΗ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κώτσιος Αθανάσιος: “Οι τραπεζοϋπάλληλοι θα πρέπει να αποζημιώνονται για κάθε χιλιόμετρο που διανύουν καθημερινά για να πηγαινοέρχονται στην εργασία τους.”

Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Μέλος του Νομαρχιακού Παραρτήματος του ΣΥΕΤΕ νομού Λάρισας με δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής για το θέμα των Οδοιπορικών εξόδων των υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας που πηγαινοέρχονται καθημερινά στην εργασία τους και δεν αποζημιώνονται για το κόστος των καυσίμων που καταναλώνουν από το πρώτο χιλιόμετρο.
 
Για να μην παραποιούν κάποιοι την αλήθεια. 
 
Το «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» είναι αυτό που κυρίως ανέδειξε το θέμα των οδοιπορικών με συνεχείς ανακοινώσεις τόσο προς τους συναδέλφους εντός της ΕΤΕ όσο και στα social media. 
 
Το «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» είναι η μόνο παράταξη που κατέθεσε πρόταση δημόσια για την ουσιαστική επίλυση του θέματος. 
Κάποιοι μπερδεύουν το «πίεσαν» με το «πιέστηκαν».
Δεν ξεχνάμε ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΕΤΕ ο Πρόεδρος του ΣΥΕΤΕ είπε ότι καταθέσαμε στοιχεία στη Διοίκηση αλλά δεν κάναμε συγκεκριμένη πρόταση !
Επίσης για εμάς η λύση αυτή δεν είναι ούτε δίκαιη ούτε είναι για πανηγυρισμούς γιατί συνεχίζει να αδικεί τους συναδελφους οι οποίοι δεν πρέπει να χρεώνονται για τα 40 χιλιόμετρα που διανύουν καθημερινά για να πάνε στην δουλειά τους.
Προς επίρρωσιν καταθέτουμε την πρόσφατη ανακοίνωσή μας με τη συγκεκριμενη πρόταση.
«Οι προτάσεις μας λοιπόν είναι οι εξής :
Οι συνάδελφοι αυτοί θα πρέπει να αποζημιώνονται για κάθε χιλιόμετρο που διανύουν καθημερινά για να πηγαινοέρχονται στην εργασία τους. 
 
Θα πρέπει να αποζημιώνονται από το πρώτο χιλιόμετρο διότι δεν πηγαινοέρχονται για λόγους αναψυχής.
Η χιλιομετρική αποζημίωση η οποία έχει να επικαιροποιηθεί από το 2014 πρέπει να αυξηθεί από 0,25 σε 0,35, λαμβάνοντας υπόψη τα όσα αναφέραμε παραπάνω.
Το πλαφόν των 450 ευρώ πρέπει να αρθεί διότι ο συνάδελφος πρέπει να αποζημιώνεται για όλα τα πραγματικά χιλιόμετρα που διανύει ανεξαρτήτως ποσού».
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ανανεωτικής κίνησης “ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ” με την οποία ζητήθηκε από την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να δοθεί μία Άμεση και Δίκαιη λύση στο θέμα των Οδοιπορικών εξόδων προς όφελος των εργαζομένων της τράπεζας.

https://mprosta-ete.gr/%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%B7-%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CE%B4/

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
BALKAN ELECTRIC
ΤΑΞΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com