Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κλείνουν 7 από τους 19 περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΤ-Παραμένει της Φλώρινας, κλείνει της Κοζάνης

Στην τελική επεξεργασία βρίσκεται το οργανόγραμμα της ΕΡΤ με σκοπό να κατατεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ωστόσο επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιες… διευκρινίσεις που πρέπει να γίνουν, όπως για τον αριθμό των διευθύνσεων και των διευθυντών αυτών, ίσως τελικά καθυστερήσει και ανακοινωθεί την επόμενη βδομάδα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ μειώθηκαν οι διευθύνσεις που υπήρχαν και επί ΝΕΡΙΤ αλλά και παλαιότερα επί ΕΡΤ. Το «μοντέλο» αυτό όμως φαίνεται ότι δεν ικανοποιεί τους υπεύθυνους και έτσι μελετούν την αύξησή τους στην παλαιότερη κατάσταση με επτά περίπου γενικές διευθύνσεις. Ενώ όμως από τη μία μάλλον πάμε για αύξηση… διευθυντάδων, από την άλλη μελετούν μείωση περιφερειακών σταθμών. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από τους 19 περιφερειακούς σταθμούς που λειτουργούν σκοπεύουν να τους μειώσουν στους 12, έναν για κάθε περιφέρεια, χωρίς να υπολογίζονται της Αττικής και της Θεσσαλονίκης που θα λειτουργούν από την ΕΡΤ και ΕΡΤ3, ενώ στα έως τώρα σχέδιά τους είναι να υπάρχουν δύο σταθμοί στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ένας στην Κομοτηνή και ένας στην Ορεστιάδα.

Όσον αφορά τους εργαζομένους που ενδεχομένως ορισμένοι από αυτούς να βρεθούν και χωρίς αντικείμενο εργασίας, στο έως τώρα σχέδιο των υπευθύνων είναι να γίνουν μετατάξεις σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς. Να σημειωθεί δε ότι αυτό είναι και ένα σχέδιο που μελετά η κυβέρνηση γενικότερα για εργαζομένους στην ΕΡΤ που τώρα έχει στο δυναμικό της 2200 περίπου υπαλλήλους ενώ ο αριθμός των επαναπροσληφθέντων στην ΕΡΤ περιλαμβάνεται σε αυτούς που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους εταίρους. Μπορεί λοιπόν η κυβέρνηση να έχει δεσμευτεί ότι δεν θα απολυθεί κανείς από τους επαναπροσληφθέντες αλλά ίσως ορισμένοι από αυτούς μετατεθούν σε άλλους τομείς του δημοσίου…! Όλα πάντως θα αποφασιστούν τις επόμενες ημέρες καθώς και στο Μαξίμου φαίνεται να υπάρχει… γκρίνια από ορισμένους που δεν επιθυμούν να υπάρχουν πολλοί διευθυντές και να πρέπει να γίνονται πολλές… συνεννοήσεις, υποστηρίζοντας ότι όσο λιγότεροι, τόσο πιο… συνεννοήσιμοι! Το τι τελικά θα γίνει και ποια άποψη θα επικρατήσει θα το διαπιστώσουμε τις επόμενες ημέρες που θα κατατεθεί το καινούργιο οργανόγραμμα…!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GrevenaMedia.gr θα παραμείνει σε λειτουργία ο κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός της Φλώρινας, για καθαρά εθνικούς λόγους ενώ θα κλείσει αυτός της Κοζάνης, από τον οποίο ορισμένοι υπάλληλοι θα μεταταχθούν σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες ενώ οι υπόλοιποι θα απολυθούν κατά απαίτηση της Τρόικας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ