Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κοινωνική Δικαιοσύνη – Προγραμματισμός

1)Επειγόντως χρειάζεται γενναίο Εθνικό σχέδιο , ειδικά στον πρωτογενή τομέα με καθαρές προτάσεις χωρίς γραφειοκρατίες. Ένα καθαρό στρατηγικό σχέδιο αγροτικής ανάπτυξης για να χτυπηθεί η ανεργία για να έχουμε έτσι την απορρόφηση από τα αστικά κέντρα .

2) Είναι απόλυτα εξακριβωμένο , ότι μέσα στον Ελλαδικό χώρο και στο εξωτερικό υπάρχουν μεγάλα κεφάλαια τεράστιας ελληνικής κυριότητας. Πρέπει να αποφασίσουν για το καλό της χώρας , να επενδύσουν στον τόπο τους ! Απαιτείται όμως για όλα αυτά , ειδική χειραφέτηση και πολιτική σταθερότητα. Με μόνιμο και δίκαιο φορολογικό. Μόνο έτσι θα κάνουμε μία ισχυρή χώρα , πρωτίστως … οικονομική ! Και έτσι θα μπουν στην παραγωγική διαδικασία νέοι επιστήμονες .

3) Εκπαιδευτική κάθαρση και προγραμματισμός. Τα σχολικά βιβλία βασικής και Μέσης Εκπαίδευσης είναι απαράδεκτα. Δείχνουν το βάθος του σκοταδισμού που καλύπτει την ελληνική παιδεία , την ανευθυνότητα των αρμοδίων να ετοιμάσουν το μέλλον των παιδιών μας . Ένα Έθνος χωρίς σωστή παιδεία δεν έχει μέλλον !!!

4) Η κοινωνική δικαιοσύνη χωρίς εξαιρέσεις για να μπορέσουν να προκόψουν οι άριστοι και όχι οι αρεστοί. Επίσης , πρέπει να υπάρξει στοχευμένη κοινωνική πολιτική για να χτυπηθεί η φτώχεια. Αυτό το καρκίνωμα , ειδικά τα τελευταία χρόνια. Με άμεση καταγραφή των αδυνάτων πολιτών που βιώνουν αυτό το μαρτύριο.

5) Αυτόν τον ρόλο πρωτίστως επιβάλλεται , να τον χειριστούν ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης που γνωρίζουν καλύτερα το πρόβλημα . Το πρώτο θετικό δείγμα το είδαμε από την αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη σε συνεργασία με τους Δήμους και την Εκκλησία για την άμεση καταγραφή των ανήμπορων πολιτών. Επίσης, θετική είναι και η προσπάθεια από την Π.Ε Γρεβενών, σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα που άμεσα  ξεκίνησε αυτή την διαδικασία.όπως επίσης την προτεραιότητα που έβαλε από την αρχή ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών στον πρωτογενή τομέα.

Γνώστης ο ίδιος , με εργατικότητα , μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη αγροτικής ανάπτυξης με τους περιφερειακούς συμβούλους , τους συνεργάτες και τις τεχνικές υπηρεσίες, δουλεύουν αθόρυβα για το καλό της Π. Ε Γρεβενών, ξεκινώνοντας και δίνοντας λύση σε προβλήματα χρόνων, όπως το αρδευτικό της Κνίδης και το αρδευτικό του Καρπερού. Ψηφίζοντας από το Περιφερειακό Συμβούλιο , ξεκινώντας την υλοποίηση και έτσι βλέπουμε τις προεκλογικές δεσμεύσεις να γίνονται πράξη.

Και φυσικά υπάρχει και η συνέχεια …

6) Σε αυτή την προσπάθεια για το καλό της χώρας δεν περισσεύει κανείς, με ενότητα και με αγώνα για να μπορέσουμε να έχουμε μία ισχυρή χώρα .

Μόνο έτσι θα προκόψουμε , μόνο έτσι θα σωθούμε !!!

Νούσιας Ιωάννης

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΕΑ Γρεβενών 

Πρόεδρος Ελεγκτικού ΠΟΑΕΑ Δυτικής Μακεδονίας  

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ