ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας
tsiarsiotis

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Καθαρισμός ρεμάτων, συντήρηση και αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων στα πλαίσια της Αντιπλημμυρικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στην συνεδρίαση της Πέμπτης 23 Ιουνίου 2022,  εγκρίθηκε ο τρόπος δημοπράτησης του έργου «Καθαρισμός ρεμάτων, συντήρηση και αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων στα πλαίσια της Αντιπλημμυρικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας» με ανοιχτή διαδικασία και ηλεκτρονικό διαγωνισμό με χρήση του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. .

Με το συγκεκριμένο έργο προβλέπεται η εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών καθαρισμού και λοιπών εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων, σε ρέματα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Οι αναγκαίες επεμβάσεις θα γίνουν σε 63 επιλεγμένα σημεία, τόσο στην περιοχή της Φλώρινας (50) όσο και στην περιοχή του Αμυνταίου (13), η επιλογή των οποίων προέκυψε κατόπιν διαδικασίας συλλογής στοιχείων σε συνεργασία με τους Δήμους και τις Τοπικές Κοινότητες και πραγματοποίησης αυτοψιών σε ρέματα στην περιοχή αρμοδιότητας της Π.Ε. Φλώρινας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης στα ρέματα και στα υφιστάμενα αντιπλημμυρικά έργα, οι υπό ανάθεση εργασίες συνίστανται στο γενικό καθαρισμό της κοίτης των ρεμάτων και της διατομής των οχετών και τεχνικών από φερτά υλικά (απορρίμματα, μπάζα, και εκτεταμένη αυτοφυή βλάστηση), σε μέτρα συντήρησης και αποκατάστασης υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων όπως η συντήρηση τεχνικών έργων για την αποκατάσταση οδικών διαβάσεων, την προστασία από τοπικές διαβρώσεις και γενικά την άρση της επισφάλειας στις εξεταζόμενες θέσεις των ρεμάτων, καθώς και την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και στοιχείων ασφάλισης (κιγκλιδώματα, στηθαία ασφαλείας).

Ο Προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται σε 2.500.000,00 Ευρώ, με το Φ.Π.Α.

Με το υπό δημοπράτηση έργο θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στα σημεία που έχουν χαρακτηριστεί ως πιο επικίνδυνα. Είναι προφανές ότι θα υπάρχουν και παρεμβάσεις σε σημεία που διαπιστώνεται ότι χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αγίου Κοσμά 4
Καφέ Crystal
Μακεδονομάχων 2
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Argo Grevena
SPONSORS
Εμμανουήλ Παππά
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Ενοικιάζεται- Αριστείδου 27
Καπετάν Λουκά 1
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com