Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo
Χορός Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών
Stand Up Comedy

Grevenamedia @facebook

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Κατηγορίες

delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Καταργήθηκε το βιβλιάριο Υγείας

Καταργήθηκε χθες το βιβλιάριο Υγείας και αντικαθίσταται από το ηλεκτρονικό σύστημα συνταγογράφησης και καταχώρησης των δεδομένων Υγείας στον Ατομικό Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας. Επίσης, καταργήθηκε και η διάταξη με την οποία δεν γίνονταν δεκτές ΑΠΔ (Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις) για διαστήματα μισθολογικών περιόδων για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές.

Η σχετική τροπολογία, την οποία εισηγήθηκε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, ψηφίστηκε χθες και εντάχθηκε στο αθλητικό νομοσχέδιο. Σημειώνεται ότι η κατάργηση της χρήσης του έντυπου βιβλιαρίου Υγείας αφορά όλους τους ασφαλισμένους, τους συνταξιούχους και τα μέλη της οικογένειάς τους.

Αναφερόμενος στην κατάργηση των ΑΠΔ για μη καταβληθέντες μισθούς, ο υφυπουργός επισήμανε ότι πλέον δεν θα θίγονται τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζομένων και ότι η ασφαλιστική ενημερότητα θα δίνεται μέσω υπολογιστή.

Το βιβλιάριο Υγείας και οι ΑΠΔ «καταργούνται διότι προχωράμε στον ηλεκτρονικό τρόπο εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων» είπε χαρακτηριστικά. Υπογραμμίζεται ότι η τροπολογία για τις ΑΠΔ ψηφίστηκε και από το ΚΚΕ.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5