Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Καμπάνια Ενημέρωσης για τις Δράσεις Ενίσχυσης και Προώθησης της Επιχειρηματικότητας σε περιοχές Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και Μεγαλόπολης

Ολοκληρώθηκε η καμπάνια ενημέρωσης σε τοπικά μέσα για τις δράσεις ενίσχυσης και προώθησης της επιχειρηματικότητας για υφιστάμενες, νέες και υπό σύσταση μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Μεγαλόπολης.

Με βασικά μηνύματα «Η ώθηση που θέλεις για την επιχείρησή σου!» και «Το επόμενο βήμα για την επιχείρησή σου!», η νέα καμπάνια σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα, καθώς και ψηφιακά μέσα, προσκάλεσε τους πολίτες που αναζητούν χρηματοδότηση για να ξεκινήσουν ή να ενισχύσουν την επιχείρησή τους, να «βρουν τη δράση που τους ταιριάζει» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027. Οι εν λόγω δράσεις αφορούν επενδυτικά σχέδια από 20.000€ έως και 100.000€, με ποσοστό χρηματοδότησης 70%. Η τοπική καμπάνια επικοινωνίας υλοποιήθηκε σε συνέχεια σειράς ανοιχτών ενημερωτικών εκδηλώσεων για την προώθηση των συγκεκριμένων χρηματοδοτικών προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο 2024 στις περιοχές ενδιαφέροντος του Προγράμματος.

«Με το Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, οι ωφελούμενες περιοχές έχουν τα εργαλεία για να ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα, με έμφαση στις μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ώστε να καταστεί η τοπική οικονομία πιο ανταγωνιστική, σύγχρονη και ισχυρή, βελτιώνοντας παράλληλα  το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων τους και ενισχύοντας τις θέσεις απασχόλησης», είχε δηλώσει, σε μια από τις ενημερωτικές εκδηλώσεις για το πρόγραμμα, ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας ΔΑΜ, κ. Πελοπίδας Καλλίρης.

Σημειώνεται ότι η λήξη υποβολής αιτήσεων για τις συγκεκριμένες δράσεις είναι η 10η Μαΐου 2024. Ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη και χρηματοδοτικό πρόγραμμα που αφορά υφιστάμενες, νέες και υπό σύσταση μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε περιοχές Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Μεγαλόπολης, για επενδυτικά σχέδια από 500.000 ευρώ έως και 40.000.000 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα, μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στο info@kepa-anem.gr  ή τηλεφωνικά στο 2310480000 για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και με τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ στο efd@diaxeiristiki.gr ή τηλεφωνικά στο 2610622711 για τους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ